Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

06 ocak pazar kahvaltısı

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Arkadaşlar kahvaltı organizasyonu ve sonrası çok keyifliydi,wishman'in sayesinde toplanmış olduk ona ayrıca teşekkürler,tanışamadığımız arkadaşlarla da tanışmamıza vesile oldu bu organizasyon en kısa zamanda daha keyfililerini yapmayı diliyorum
    Denocum kahve organizasyonunu angel modunda yapalım beylerle olmaz bu iş)

Yorum Yap

Peh Peh, bu forum hec durmaz mı arkadaş hep mi buluşur hep mi buluşur Allah muhhabetinizi keyfinizi artırsın. İnşallah gemiden inince bizede aranıza katılmayı nasıp eder diyorum

Yorum Yap

Valla benim gelemememden NDG sorumludur tamamen kendisi haber verecekti vermedi. +şuan ki bira patates mevzusuna da çağırılmadım çok içerliyorum :banghead:

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Peh Peh, bu forum hec durmaz mı arkadaş hep mi buluşur hep mi buluşur Allah muhhabetinizi keyfinizi artırsın. İnşallah gemiden inince bizede aranıza katılmayı nasıp eder diyorum
          Vuaaaayt shemsoo kardsimm gell gel ankara eventine yetis

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Valla benim gelemememden NDG sorumludur tamamen kendisi haber verecekti vermedi. +şuan ki bira patates mevzusuna da çağırılmadım çok içerliyorum :banghead:

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
          Uuuu babby babbyy seni sabah 9da arasam yaaaa bi yuru git derdin bundan sonraa ben komsu meltem ablayi cagiracagim

Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Arkadaşlar kahvaltı organizasyonu ve sonrası çok keyifliydi,wishman'in sayesinde toplanmış olduk ona ayrıca teşekkürler,tanışamadığımız arkadaşlarla da tanışmamıza vesile oldu bu organizasyon en kısa zamanda daha keyfililerini yapmayı diliyorum
          Denocum kahve organizasyonunu angel modunda yapalım beylerle olmaz bu iş)
          iste sen ben hatice mve cok uygunuz bu konuda ayrica bundan sonra devamli bir fikir danisacagim.. hihihihi.. finalleri atlatayimda stratejiler onemli

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II
          sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            iste sen ben hatice mve cok uygunuz bu konuda ayrica bundan sonra devamli bir fikir danisacagim.. hihihihi.. finalleri atlatayimda stratejiler onemli

Strateji candır

Yorum Yap

beni aradı fındık kurdu, sonra kimseden ses yok what foot are you NDG ?
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Güzel bir gündü gelen arkadaşlara özellikle bize süpriz yapan Levent ; Umur ve Çağlayana (Her ne kadar şu anda forumdan atılsalar bile )teşekkür ederim.Keyifli bir gündü

Yorum Yap

ne ara organize olunduda toplanıldı
                  sigpic

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    mve

Arabami boyle leslikte yeni bi boyut kazanmis haliyle gormeselerdi iiydi ndg hahah
                    Bu arada wish iyiki geldi.. deniz,berna,baran sizlerle de tanismak guzeldi
                    Kekus seni bidaa aramadim dagildik cunku caanim artik bidahakina ayik ol

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Güzel bir gündü gelen arkadaşlara özellikle bize süpriz yapan Levent ; Umur ve Çağlayana (Her ne kadar şu anda forumdan atılsalar bile )teşekkür ederim.Keyifli bir gündü
                      Bana tesekkur etseydin sasirirdim aferin cemo

Yorum Yap

Hala geldiğine inanamıyorum da ondan

Aslı mve tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Bana tesekkur etseydin sasirirdim aferin cemo

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          beni aradı fındık kurdu, sonra kimseden ses yok what foot are you NDG ?
                          kekoti biz berna ve baran kankimin evinde altin gunu yaptik o yuzden hic bi daha caddeeye cikmadik. bi dahaki sefereee zorlaya zorlaya uyandiracagim hepinizi bezdirecegim nihahahaahaha

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            forumdan kım atılmıs ? umur ıle caglayanmı ?
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aynen başkan öle dediler

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                evet bende anlamadım ?
                                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X