Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Gelmeyenlerin cok sey kacirdigi kahvaltimiza bir sekilde haberdar olup aramiza katilan "Levent,Merve,Caglayan ve Umur"'a cok tesekkur ederim Onun disinda asil bir bugunun organizatorleri "cem berna baran"'a da bu keyifli bulusmayi organize ettikleri icin cok tesekkur ediyorum cok guzel vakit gecirdik keske yarin finaller baslamiyor olaydi da kopmayaydik boylee Bir de aramizda MINI sahibi olmayip MINI sever dostumuz Berna'nin yakin arkadasi MINIsever Hatice'de vardi ve toplantimiza 2.katilisi oldugundan kendisine MINIsiz MINImalist titleini uygun goruyorum. sagolsun 2dir haberdar olup geliyor ona da bi tesekkur borcluyuz.
ps1.Bir dahaki sefere kahve fali icin bir falci istiyorum boyle bi fincana 3kisi bakmasin hayatim kaydi yani olmadi boylesi hohohohohohoho
En kotu gunumuz boyle olsun Dostlar! Hepinizi sevgiyle kucakliyor keyifli pazarlar diliyorum!
ps.2Ben wish'i aldim gidiyorum aksam yemegi bizde ac olan kopsun gelsin patates biraa'ya
Yorum Yap