Baklava parasıda dahil edelim birimiz alsın ona veririz
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hali sahaya inmenin vakti geldi !!
Çöküş
X
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallaha ben gokhan ve diger gokhandan umutluyum atarli topcu tipide var oynadiklarinida biliyorum Baran beyde bir valdes lik var sezdimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallaha ben gokhan ve diger gokhandan umutluyum atarli topcu tipide var oynadiklarinida biliyorum Baran beyde bir valdes lik var sezdim
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCici motorumu cuma teslim alabilirsem gelirim
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCici arabanla gel abey
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim araba 15 gun Borusanda cici motorumla gelemezsem cici arabamla gelicem bakalım ,su anda Borusandayım hala yedek arabanın verilmesini bekliyorum.
Yorum Yap
-
-
34tb9544
Beyler kimse mağdur olmasın diye simdi yazıyorum kimse kivirdi gelmiyo demesin diye bu saatte yazıyorum salı antremanım vardı bu gun halı sahada mac yaptım kasığım attı su an yuruyemiyorum bile Perşembe antremanim Cumartesi lig macım var normalde cuma maca gelicektim gizli saklı ayağım cok kotu gereken cezaya katlanırım gercekten ayağım cok kotu sol kasık resmen yok bu saatte yazıyorum kimse mağdur kalmasın
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeyler kimse mağdur olmasın diye simdi yazıyorum kimse kivirdi gelmiyo demesin diye bu saatte yazıyorum salı antremanım vardı bu gun halı sahada mac yaptım kasığım attı su an yuruyemiyorum bile Perşembe antremanim Cumartesi lig macım var normalde cuma maca gelicektim gizli saklı ayağım cok kotu gereken cezaya katlanırım gercekten ayağım cok kotu sol kasık resmen yok bu saatte yazıyorum kimse mağdur kalmasın
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeyler kimse mağdur olmasın diye simdi yazıyorum kimse kivirdi gelmiyo demesin diye bu saatte yazıyorum salı antremanım vardı bu gun halı sahada mac yaptım kasığım attı su an yuruyemiyorum bile Perşembe antremanim Cumartesi lig macım var normalde cuma maca gelicektim gizli saklı ayağım cok kotu gereken cezaya katlanırım gercekten ayağım cok kotu sol kasık resmen yok bu saatte yazıyorum kimse mağdur kalmasın
Yorum Yap
-
Yorum Yap
Yorum Yap