Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Evet arkadaslar yokmu bir fikriniz 2012 bitmeden buyuk bir istanbul bulusmasi yapsak
Fikirleri olan ??
Areenn ben sile atv safari diyoorum hatta bugun berna ile konustukk.. ama bi aksam bowlingte yapabiliriz
Aralikta wish gelioo onla bi yemek org. Yapalim
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Biz cocuklugumuzu bitirdik bowling koselerinde, hatta paramiz yoktu anamiz bizi havyarla beslerdi hahagahagahag
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Valla ATV safari fena fikir değil. Dün Berna da söyledi bana NDG ile konuşmuşlar.
Hatta şöyle sucuklu falan amatör bir piknik üstüne ATV safari fena olmaz...
Oradan da ver elini Bowling, çok mu coştum yahu?
PS: Aren'le geçen sefer tam konuşamadığımız konuları çözüme kavuşturmamız lazım
Valla ATV safari fena fikir değil. Dün Berna da söyledi bana NDG ile konuşmuşlar.
bence kimse oyle tam 1gununu ayiramas. o yuzden biz 1.plani iyi yapalim 2.si icin kalan saglar bizimdir deriz
Abi değişen birşey yok hala peşinden koşuyorum anlatıyorum anlamıyo dinlemiyo sert konuşuyo kapıda yatma kalkma nöbet alan daraltma her tütlu peşindeyim ama abi yok güvenmiyo bana görüşmüyo ama azimle peşindeyiz bi gün içip içip dayanıcam kapıya yokş aşşağı inerken naralar atarak huzuru bozucam hahaha gazete ve tv lerde görürsünüz yakında
ATV nerede yapılır? şöyle sıcak sıcak şömine başı da olan biryer olsa büyükcene
Göktürkte var şiddetle tavsiye ederim direk ormanın içine giriliyo ben karda abimlerle gittim termal giyiniyosunun karda baya eğlenmiştik abim yeri tanıyo konuşur şömine falanda var keyifli bir yer otoparkı oldukça büyük arabalarda park edilir sorun olmaz
Yorum Yap