Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ayvalik - Selcuklar'da Mangal Keyfi :)
Çöküş
X
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmirden 100 km diye biliyorum ben sıkıntı varsa destek çıkarız kardeşim dert etme kardeşim.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok saol abi ya. gecen gun body kit, eksoz ucu siparisi verdimde. Aralik ortasi gibi gelecek. Yay takip takmama durumlari var. Istanbul'a gidecegiz falan. Ondan bu aralar butun harcamalari kontrol altinda tutuyorum. Sadece boyle ozel ve guzel gunlerde harciyorum
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkaan istanbula geliosan bizim istanbul ekibiyle aralik bulusmasini ona gore organize edelim firsat bulursan planlarindan ali abinin gelecegi yok sanki, bare sen ol izmir ekibinden aramizda
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla Yenikapi'da feribottan indigim gibi forumdan birinin yardimina ihtiyac duyacagim Maslak yerine Edirne'den cikmamak icin istanbul ekibiyle gorusmek gibi bir dusuncem vardi ama sadece ayn autoda olanlari gorurum herhalde diye dusunuyordum. Eger oradakinlerde uygun olursa bir bulusma cok iyi olur.
zaten biz haydi bakalim bi toplanalim deyince 3-5araba oluveriyoruz sikinti yok
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok saol abi ya. gecen gun body kit, eksoz ucu siparisi verdimde. Aralik ortasi gibi gelecek. Yay takip takmama durumlari var. Istanbul'a gidecegiz falan. Ondan bu aralar butun harcamalari kontrol altinda tutuyorum. Sadece boyle ozel ve guzel gunlerde harciyorum
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2sigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu özel bir durum
Yorum Yap
-
selcukerdemir35
Yorum Yap
Yorum Yap