Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dergi çekimi için buluşma.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiAtarim tabi ama cok iyi olmadi, gece oldugu icin pek beceremedik. Ozelden mailini at bana gondereyim.
-
Ozan çelilen resmi çok merak ediyorum mumkunse bana PM den veya mail olarak atman mümkün müdür?
Bir yorum yaz:
-
mod bey! bul iyi bir pistte angellar ciksin pisteAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeldim abi, vatan topraklarindayim
Gamze hanim sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz
Ozan dogrudur abi, bu ara biraz kafam daginik. Stress atmaya cikiyorum hizli gidiyorsam bide dikkkat etmemis olabilirim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Geldim abi, vatan topraklarindayimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSevgili üyelerimiz dergi cekimimizi gecen hafta yaptık bakalım hangi dergide cıkacagız
Kekuti neredesin :=)
Gamze hanim sizin gibi gencleri pistlerde gormek isteriz
Ozan dogrudur abi, bu ara biraz kafam daginik. Stress atmaya cikiyorum hizli gidiyorsam bide dikkkat etmemis olabilirim
Bir yorum yaz:
-
Programlarımızın yogunlugundan biraz spontane bir bulusma oldu bir dahaki sefere daha kalabalık olacagız.Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhıc cagrılmadık
Bir yorum yaz:
-
biriniz 1tane fazla alsin dergiden bana bizim fotografin oldugu sayfa lazim gerisine karismam
hehuhehuhe
Bir yorum yaz:
-
Sevgili üyelerimiz dergi cekimimizi gecen hafta yaptık bakalım hangi dergide cıkacagız
Kekuti neredesin :=)
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdirahat olAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen gokart kullanabiliyon mu kız
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKerem dün tam kopru yoluna girerken arkandan sellektor yapan bendim, tanımadın sanırım karanlıkta
Bir yorum yaz:
-
sen gokart kullanabiliyon mu kızAslı gamze10 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterseve seve katılırım
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiseve seve katılırım
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: