Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Dergi çekimi için buluşma.
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiTamam hadi konuyu karıstırma, fikir sun dergi cekimi icin toplantı yaparsak ne tur aktiviteler yapabiliriz vs. mini united gordun geldin bak, bişeyler kalmıstır illa aklındaAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercts yohum ama yua!?!?!? leeyyn backstage fotografci dedik oglum ayakci demedik
ayricaa istedinde almadik mi CPI'i hatirlatirim baak canli sahidimde var ?!?!?!?!?!?!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
cts yohum ama yua!?!?!? leeyyn backstage fotografci dedik oglum ayakci demedikAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKekuti destegin icin sagol abi, guzel birseyler yapacagımıza eminim.
Deniz yavru'yu cumartesi süslemeye baslıycam bir aksilik olmazsa
Backstage fotografcısı kimmiş merak ettim ama bu arada
) kahve kap gel dedigim de nazlanmak yok ama 
ayricaa istedinde almadik mi CPI'i hatirlatirim baak canli sahidimde var ?!?!?!?!?!?!
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKekuti destegin icin sagol abi, guzel birseyler yapacagımıza eminim.
Deniz yavru'yu cumartesi süslemeye baslıycam bir aksilik olmazsa
Backstage fotografcısı kimmiş merak ettim ama bu arada
) kahve kap gel dedigim de nazlanmak yok ama
Bir yorum yaz:
-
gorendee 40yillik otomobil dergisi editoru sanacak Peeeh!Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDergi işi iyidir tavsiye ederim
ozanim once senin yavruyu bi susleyelim biraz
cok iyi backstage fotografci taniyorum :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiO zaman Cem'den fikirlerini bekliyoruz
Bir yorum yaz:
-
Ben yanılırım yanıltmam abi
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de Cem ne zaman bu konuya yazar diye bekliyordum yanıltmadın beni
Bir yorum yaz:
-
Ben de Cem ne zaman bu konuya yazar diye bekliyordum yanıltmadın beni
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSuper fikir abiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterExtreme teması olabilir Kite Board veya dalga sorfu gibi birsey için yer olarak Burch Beach civarı olabilir. Aklıma gelenlerden biri.
Bir yorum yaz:
-
Extreme teması olabilir Kite Board veya dalga sorfu gibi birsey için yer olarak Burch Beach civarı olabilir. Aklıma gelenlerden biri.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEvet ben de cok heyecanliyim, umudum bize bir sayfadan fazla ayirmalari, boylelikle daha fazla arkadasimizin araclarinin fotograflari gorunebilir. Ama mini'ye yakisir bir organizasyon olmali. Mini united gibi birsey degil tabi ama mini'nin ismine yakisir bir organizasyon yapabilmeliyiz
bu yuzden farkli fikirlere ihtiyacimiz var
Bir yorum yaz:
-
Tarih kesinlestikten sonra eminim herkes kendisine uzun yillarca saklayabilecegi bir ani, hatira olusturmak isteyecektir
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: