Aslı countryman tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kapadokya
Çöküş
X
-
ekim-nisan arasinda soguk olabilir. Ben nisanda gittim aksamlari 4derece idi gun dogmadan balonlarin pesinden kosturuyorsunuz guzel oluyor. Saraplarin pek bi ozelligi yok fiyatindan ote grup halinde gidildiginde cok keyif alinacak ve her minicinin kesinlikle gitmek isteyecegi bir yer. Yollar cok guzel ayrica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterekim-nisan arasinda soguk olabilir. Ben nisanda gittim aksamlari 4derece idi gun dogmadan balonlarin pesinden kosturuyorsunuz guzel oluyor. Saraplarin pek bi ozelligi yok fiyatindan ote grup halinde gidildiginde cok keyif alinacak ve her minicinin kesinlikle gitmek isteyecegi bir yer. Yollar cok guzel ayrica.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterekim-nisan arasinda soguk olabilir. Ben nisanda gittim aksamlari 4derece idi gun dogmadan balonlarin pesinden kosturuyorsunuz guzel oluyor. Saraplarin pek bi ozelligi yok fiyatindan ote grup halinde gidildiginde cok keyif alinacak ve her minicinin kesinlikle gitmek isteyecegi bir yer. Yollar cok guzel ayrica.
Sent from my iPhone using Tapatalkdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Sent from my iPhone using Tapatalk
Efsane bi fotoğraf olmuş, mevsim konusunda evet bahar sonu beklenmeli, bi organizasyonumuzda aramıştık balon turu için, hava şartlarına göre iptal olabiliyor demişlerdi, kötü bi sürprizle karşılaşılabilir..06DE1756 R53 Cooper S 2004 (Sold)
16GB426 R56 Cooper S 50th Camden Edition 2010
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel bi planlama olmuş bunu hayata geçirmeliyiz bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersadece boyle bir fotograf cekmek icin bile gidebilirim
Yorum Yap
-
Aslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhallederiz 2 dakkada ahahhha
sigpic
Yorum Yap
-
Kapadokya
Hepimizin aynı noktada fotosu olacak bundan sonra [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
İstanbul hatırasının önünde foto çekilenler gibi olacağız, fon aynı tipler farklı...
Süpersin Yiğit hahahahahha
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi1) R59 Cooper S '13
2) R60 LCI Cooper S '14
3) R50 Cooper '04
Yorum Yap
Yorum Yap