Abi isterseniz Türk Telekom Arena var ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR Sahalarda
Çöküş
X
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi isterseniz Türk Telekom Arena var ?
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi süpersin bana uyar ortak nokta yol kenarı bide ulaşım basitsigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTOKİ ile görüşüyorum hemen
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar arsa alalım derim ben yaklaşık 1000 üyeden hesaplayın işte üstüne de halı saha yapalım )
para olursa üstüne de ağ ile kaplarız dışarı top kaçmazsigpic
R60 Countryman D / 34 BF 9050
R56 Cooper'S / 34 GVC 76
Yorum Yap
-
Aslı Güvenç tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi inanın en güzel beton zemini yapar, üzerine epoksi kaplar üzerinede 8 mm halıyı serdik mi valla çiçek gibi
para olursa üstüne de ağ ile kaplarız dışarı top kaçmazsigpic
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar arsa alalım derim ben yaklaşık 1000 üyeden hesaplayın işte üstüne de halı saha yapalım )
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı violen tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArabalar icin girebilcek kapida yapariz arada mangal falan ceviririz iceriye park eder saha bizim degilmi
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSes ses 1-2 formumuz yerinde haber bekliyoruz.[emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİŞte o saate boşluk var 1-2 yani
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı baturali tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSoguk soguk çoookk sogukk [emoji23][emoji16][emoji23]
M.Kemal ATATÜRK
İnstg[emoji769]askin.batur
R55 Clubman 2009
[emoji769]34 FU 8144 [emoji769]
Nokia 3310 ile Gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap