Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

İzmir buluşması hk.

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    İzmir buluşması hk.

    Arkadaşlar herkese merhaba ;

    Hepimiz mini kullanan ya da miniye gönül veren insanlarız. Burda amaç birbirimiz tanımak birbirimize yardımcı olmak yaşadıkları sorunlar birbirlerinin fikirlerini almak kimseyi zan altında bırakmak değil. Ancak, öncelikle malesef forumumuz olarak bir çok aktif üye olmasına rağmen İstanbul ya da Bursadaki arkadaşlarımız gibi bir hava yaratmaya çalıştım forumda. Yapılması istenen organizasyonlar kısmında daha önce de açılmış başlığımı bulabilirsiniz ancak İstanbul ve Bursadaki arkadaşları kişisel olarak tanımama rağmen tenzi ederek İzmirdeki üye arkadaşlar malesef çok pasif. Ayrıca önemli olan insanların parti ya da takım tutar gibi değil de ortak bir amaç için bir araya getirmek için uyuyan bir şehirde ön ayak oldum.

    Bu buluşmayı ayarlarken foruma üye olsun olmasın gerek çevremizde gördüğüm gerek aynı serviste hizmet aldığım gerek başka yerlerden kontakta bulunduğum bizzat arkadaşlarla facebook vb. İletişim araçlarından iletişime geçtim. Ancak konunun sanki galatasaray fenerbahçe maçı muamelesi görmesi gibi bir durum söz konusu. Bu konuda kendi arkadaşlarından foruma üye olmamasına rağmen çevresini çağıran @musty35jcw @ycanciftci gibi üyelere teşekkür ederim.

    Şu konuyu kilitleme hikayesine gelince çok saçma bulduğumu belirtmeden edemeyeceğim. Ancak tabiki herkesin fikrine saygımız sonsuz burda maksat İzmirde bu hikayeye gönül veren insanların tanışması sosyalleşmesi en azından ben bu şekilde görüyorum. Fikir kimden çıktı diyen arkadaşlar olmuş fikir benden çıktı ancak başka kanatlardan benim dışımda da gelişmeler oldu



    Sürçü lisan yaptıysak affola,bir de İstanbul formatında her şehri düşünmezsek hak vereceğinizi düşünüyorum

    Saygılarımla

    #2
    Eren kardeşim demekte sankınca olmayacağını düşündüğümden bu şekilde başladım. Çeşitli kişilerle kontak kurman ve istanbul /bursa da yapılan ve dahada yapılacak olan organizasyonlarımızın benzerini izmirde istemen kadar güzel ve doğal bişey olamaz. Ancak yapmak istediğin iş biraz amacının dışına çıkma eğilimi gösterdiğinden konuyu kilitleme gereği duyduk yanlız bu duruma kasıtlı olarak sürüklemediğininde bilincindeyiz. Saçma buluyorum diyebilirsin tabiki sana göre bu anormal bi durumdur ancak dediğim gibi senin ve bizim arzu ettiğimiz durumların dışına taşabilme olasılığından dolayı kafa karışmasına mani olmak adına yapılması gereken davranışın bu olduğuna karar verip konuyu yoruma kapadık.

    Senin bahsettiğin buluşma bir MCTR organizasyonu değildir. Yapılacak buluşmalarımızı ana başlıklarımız altında tüm detaylarıyla beraber herzaman paylaştık yazdık aynı şekilde devam edeceğiz.

    Şehir,kişi vs gibi hiçbir ayırım/kıyaslama yapma lüksüne sahip değiliz minicinin olduğu olmadığı heryere olabildiğince kalabalık şekilde gideriz eğleniriz tanışırız kaynaşırız.
    IS IT LOVE?

    www.MINIClubTR.com

    sigpic

    Yorum Yap


      #3
      Eren selam,

      bu bulusma konusunda senin bir kastin olmadiginin hepimiz farkindayiz. Zaten sana herhangi bir sey de soylenmedi bu konu hakkinda... Amac minicileri bir araya getirmek, izmiri aktiflestirmek, bursa ve istanbul gibi surekli bulusmalarin oldugu bir yer haline getirmek tabiki. Ki izmir gibi bir sehrin mutlaka bundan daha aktif olmasi lazim, bu da sen ve senin gibi mini tutkunlariyla olabilcek birsey. Hatta bu konu acildiginda ilk postlardan birini de ben attim, beni de mutlu etti izmirde uzun sure sonra bulusulacak olmasi...

      Amma ve lakin, burasi bir aile, burasi bir forum. Bu forumda, bu forum adina yapilmasi istenen bir organizasyon planinin, baska bir kurulusta da gecmesi, orda ayni aktivitenin, sanki oranin organizasyonuymus gibi yapilacak olmasi ve senin yaninda gelecek olanlari senin yanina +4 olarak yazmalari, bu ise farkli bir boyut katiyor.

      He ama bu da yalnis anlasilmasin. Bu forumun kesinlikle kimseyle en ufak bir derdi, en ufak bir dusmanligi yoktur. Hatta diger mini kuruluslarindan birinin yaptigi buyuk bir yurtdisi organizasyonunun ne kadar basarili oldugunu anlatan ve onlari tebrik etmek icin acilmis basligimiz bile bulunmaktadir. Hatta bunu herhangi bir kullanicimiz da degil, adminlerimizden biri yapmistir.

      Bundan sonra ortak bir bulusma olur, olmaz orasini bilemem. Bu konuda, boyle bir bulusmanin yapilip yapilamayacagina karar verecek olan yine adminlerimizdir. Ancak, iki farkli kurulusta, kuruluslarin bundan haberi olmadan ortak bir organizasyon yapmak olasi birsey degildir.

      Umarim konunun kitlenmesinin sebebinin ne oldugunu aciklayabilmisimdir. Biz bu konuda bir art niyet gormedik, ancak dedigim gibi, bu bir Mini Club Turkiye aktivitesi olacaksa, farkli bir kurulusun bunu kendi organizasyonu olarak bilmemesi gerekir.
      En son düzenleyen DOA29; 13-12-14, 04:06.
      doayen!

      1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

      Yorum Yap


        #4
        DOA29 +1..
        Cok guzel ozetlemissin Doa.
        Eren merhaba,
        konunun kilitlenme sebeplerinden birisi davet ettigin arkadaslarinizdan bazilari bu bulusmanin net bir sekilde diger forum tarafindan duzenlendigini dile getirdi. Sen ne kadar dogru bulursun bilmem ama ben MCTR bulusmasi diye gidecegim organizasyonun baska bir grubun bulusmasi oldugunu gittigimde ogrensem kendimi kandirilmis hissederim.
        elbette ortak amac MINI'dir ama her iki tarafin da kendine gore vizyonu ve misyonu vardir. MCTR uyesinin diger forumdaki yapiyi begenmemesi veya diger forumun MCTR yapisini begenmemesi dogal oldugu gibi uyeler diger grupla bulusmak istemeyebilir. Empati yaparak bana hak verecegini dusunuyorum.
        izmir grubu bir suredir pasif olabilir. Kimseye de haksizsin demem. Ben gerek islerim gerek yari izmir yari manisa yasamimdan dolayi vakit ayiramamam sebebiyle uzun suredir bir organizasyon yapamadim. Is ve sahsi yogunlugum sebebiyle firsat bulmakta da zorlaniyorum.
        Ama Izmir 20+ araclik organizasyonlara imza atmis bir MCTR ailesine sahip. Kimse Izmir'den suphe etmesin. Yeterki bir aile oldugumuzu da unutmayalim.

        HK
        www.haktankeskin.com

        Yorum Yap


          #5
          Eren selam , sana su baglamda katilabilirim hep de sunu savunmusumdur takim tutarcasina bir seyleri kutuplastirmayalim , minilerin araclarimizin daha dogrusu bir servisi bir rengi ve ya bir klubu olmasi gerekmez biz sonucta burayi herkesin kendi evi gibi gormesini istiyoruz aile bilincini kazansin istiyoruz . Bizim hic bir kurum kisi ve ya klup forum vs gibi kimse ile derdimiz yok kutuplastigimuz yok diger sitenin admini cocukluk arkadasimdir cok severim sayarim da bu tarz seyler 3. Kisiler ortaligi bulabdiran kisilerin o da ben de farkindayiz zaman zaman bir araya gelir konusur guler geceriz bosver cok 3. Hatta 4. Sahislar var kotu niyetli ortalik karistiran lafi carpitan kimleri gorduk biz bu sitede bu yuzden bazi kararlari artik kesin net aliyoruz ve uyguluyoruz

          Anliyorum istanbul Burs bulysmalari gercekten keyfi ama inan Izmirede gelecegiz siz de geleceksiniz bu site senin de herkesin yeter ki amacina uygun kullanilsin bu sitede herkese yeticek kadar hizmet saygi sevgi destek var ama herkesede ederi kadar var bize bu sitede yuruyen herkese kostuk gun saat fark etmeksizin umarim aktif olmaya devam edersin seni aramizda gormekten mutluluk duyariz bu site dikta ile yonetilmiyor gordugun tum mod ve adminler her gun kontak halinde bu saate kadar ve inan hep kullanicilar ne istiyorsa konular tek tek kucuk buyuk ayirdetmeksizin masaya yatiriliyor ve elden geldigince dogru kararlar vermeye calisiyoruz umarim bizi anlarsin keyifli forumlar dilerim

          Yorum Yap


            #6
            Arkadaşlar tüm dediklerinize katılıyorum samimiyetinizden şüphem yok ancak hani bu insanlar benim hiç tanımadığım@doa29@arenimo@gokhan gibi arkadaşlar gerçekten destek oluyor. Benim burda başlattığım hikaye ne yazıkki farklı kişilerden dolayı farklı yerlere taşındı. Ayrıca +4 hikyaesindeki arkadaşlar da hiçbiri herhangi bir foruma üye olmayan tamamen benim tanıştığım insanlar. Laf söyleyen herkes elini taşın altına soksun yeni gelenleri üyeleri mini club tr ailesi gibi sahiplensin ondan sonra insanlara atıfta bulunsunlar. Tekrardan belirtmekte fayda var İstanbul ve Bursadaki admin arkadaşlar gerçekten her konuda desteğiniz var ama İnşallah İzmir de sizler gibi aktif olur çünkü ben 6 aydır bunu yapmak istedim kimse kılını kıpırdatmadı şimdi farklı yerlerde farklı algılanmasın hikaye)

            Herkese keyifli forumlar

            Yorum Yap


              #7
              Eren seninle önceki haftasonu tanıştık yüz yüze ve izmir in durumuyla ilgili bazı açıklamalar yaptım sana( her prganizasyonda bulunan 6 7 kişinin araçlarını satmış olması gibi). Eskiden gerçekten güzel organizasyonlarda bulunduk ve güzel yol yaptık. Benim senin buluşma konunla alakalı herhangibir sıkıntım yoktu sadece bu konunun başkabir gurubun organizasyonu olarak duyurulması rahatsız etti beni, ne olucak diyebilirsin ancak MCTR ailesindeki insanların çoğu sadece bu siteyle bir araya gelmişkişiler değil bir çoğumuz çokdaha eskiden geçmişte kalmış mini forumlarından tanışıyoruz ve ciddi yaşanmışlıklar var. yoksa bu durum herhangi bir fanatizm değildir. Gerçekten bir aile olabilmek için bazı kuralların olması gerçekten güzel. İnan eskiden yaptığımız 20 araçlık aktivitelerden sonra böyle toplanamamak beni çok üzüyor çünkü bunun zevki çok ayrı.
              Umarım bu durum yüzünden bir dargınlık olmaz çünkü benim senin konuna açıkça yazma sebebim de aile içinde çok açık ve rahat konuştuğumuz içindi amacım konuyu başka yere çekmek yada seni zordurumda bıralmak değildi.
              sigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]

              Yorum Yap


                #8
                mini sahıplerının yada sevdalıların en guzel yanıda bu ıste kımse bırbırını kırmadan en dogru seklde ıfade etmeye calısıyor umarm en kısa zamanda sıte admın ve ızmırdekı arkadaslar ortak bı karar alıp hep bırlıkte guzel organızazynlar yaparız
                35 AJ 0050 R56 S
                34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                35 ALM 13 R53 COOPER S

                Yorum Yap

                Hazırlanıyor...
                X