Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Roll night
Çöküş
X
-
Süpriz araba ben miyim?
sevgili aren kekut ve doa bu konuda açıklama istiyorum
Bir yorum yaz:
-
Geliyormu yoksa miniAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha beni de haberdar edin supriz yapabilirim
yada geldimi
Bir yorum yaz:
-
Geliyormu yoksa miniAslı GRKM tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaha beni de haberdar edin supriz yapabilirim
yada geldimi
Bir yorum yaz:
-
Tamamdir eyvallah arenim ..Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVolkanım yazıyorum adını Mustafa da gelsin kanka cam car olur olmadı günün galibiyle dener ne kadar tutunduğuna bakarız listeye isimleri yazıyorum
Bir yorum yaz:
-
O şu an burda yanlız vizası dolmak üzeri çıkışı geldıAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbekleriz musait olduğunuzda yazarsınız , sadece mini gecesi ama bentley Turkiyedeyse çok uygun arabalar var deneriz onla da
Bir yorum yaz:
-
Volkanım yazıyorum adını Mustafa da gelsin kanka cam car olur olmadı günün galibiyle dener ne kadar tutunduğuna bakarız listeye isimleri yazıyorum
Bir yorum yaz:
-
bekleriz musait olduğunuzda yazarsınız , sadece mini gecesi ama bentley Turkiyedeyse çok uygun arabalar var deneriz onla da
Bir yorum yaz:
-
Ay wallahi abi düşmesi bile adrinalin size kazasız belasiz gezmeler gelme vaktım olsa kesin gelirdımAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBentley i getirebilirsin, ona uygun arabada var
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka zaten baska marka araba istemiyoruz ben bile kendi arabami getirmiycem ( getirsem zaten elek edicek arabalar var bizzat biliyorum hahaha ) keyfli az arac risksiz guzel bir gece cikiyoruz kanka
hangisini getryim diye düşüyordum elek etmen için bizi
Bir yorum yaz:
-
Benim gecme gecilme derdim yok zaten broAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKanka zaten baska marka araba istemiyoruz ben bile kendi arabami getirmiycem ( getirsem zaten elek edicek arabalar var bizzat biliyorum hahaha ) keyfli az arac risksiz guzel bir gece cikiyoruz kanka
bize her yol paris
Bir yorum yaz:

haberlesiriz bro
Bir yorum yaz: