Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Roll night
Çöküş
X
-
ozcan senin icin bizim mertin stok cm jcwsini calicam bir gece geldigimde
Bir yorum yaz:
-
Yapalim abi musait oldugunuz bi zaman haber verin ayarliyalimAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYapariz kardesim sikinti yok
ERS BİG UJB
Bir yorum yaz:
-
Yapariz kardesim sikinti yokAslı ÖzcanEresin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim arabada cok gergin sayilmaz abi zaten amac deneme yapmak
ERS BİG UJB
Bir yorum yaz:
-
Benim arabada cok gergin sayilmaz abi zaten amac deneme yapmakAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEskisi gibi gergin kalmadi forumda
Bir yorum yaz:
-
Bu konuyu hortlatalim bence bende yeni setup i denemis olurum havalar guzellesmisken ayarliyalim bi bulusma
Bir yorum yaz:
-
Ben gurcistandayim, gec saatte donucem trabzon uzerinden. Yetisemeyecegim bugunde
gecen hafta zaten kar yagdi
Bir yorum yaz:
-
tabiki de her zamanAslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu ay sonu yazilim yapilcak eger o tarihten sonra katilirim once olursa izlerim gibi dusundum izleyici kotasi da var mi ?
Bir yorum yaz:
-
Bu ay sonu yazilim yapilcak eger o tarihten sonra katilirim once olursa izlerim gibi dusundum izleyici kotasi da var mi ?
Bir yorum yaz:
-
umarım keremAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeckin aramizda olursa katilir, ancak bu ara baya yogun.. Umarim musait olur
Bir yorum yaz:
-
Seckin aramizda olursa katilir, ancak bu ara baya yogun.. Umarim musait olurAslı çağlar uluçay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterortalık kızışmış
ben seckin in miniyi de çok merak ediyorum
izlemeyi isterim açıkcası
Bir yorum yaz:
-
ortalık kızışmış
ben seckin in miniyi de çok merak ediyorum
izlemeyi isterim açıkcası
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: