Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Roll night
Çöküş
X
-
teşekkürler doğa fiyatlar standartmı herhangi bir indirimimiz varmı?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhmet veya yusuf usta, ikisiyle de gorusebilirsiniz
Bir yorum yaz:
-
Ahmet veya yusuf usta, ikisiyle de gorusebilirsinizAslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı göstero değilde kiminle görüşeyim ordan..aracımın baskı balatasıın değişmesi gerek.sadece işçilik parası öğrenmek istiyorum.parçalarım elimde mevcut
Bir yorum yaz:
-
o değilde kiminle görüşeyim ordan..aracımın baskı balatasıın değişmesi gerek.sadece işçilik parası öğrenmek istiyorum.parçalarım elimde mevcutAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaahha asil amacim buydu
Bir yorum yaz:
-
Hahaahha asil amacim buyduAslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterişin şakasındayım kardeşim
gelirim denerim.Hemen aracı AYN ye bırakıp hard core yaptırayım
Bir yorum yaz:
-
işin şakasındayım kardeşim
gelirim denerim.Hemen aracı AYN ye bırakıp hard core yaptırayım
Bir yorum yaz:
-
abi estafurullah, maksat sadece benim denemem değildir.Aslı piscocuk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterstandart bir araç sizi çok güldürmezse bende gelirim
Bir org olsun ve herkes kendi segmentiyle deneyebilsin..
Tech'e açma niyetim, bu ara çok hızlı mini türemiş
Kulağıma enteresan duyumlar geliyor hem DEV hemde benle ilgili..
Bakalım gerçekten var mı böyle araçlar hep beraber görelim
Bir yorum yaz:
-
2 şubat günü pazartesi gecesi bende isteyene gider yapabilirim maksat geçmek yada geçilmek değil kendimizi görelim
Bu hafta 1 adet delsol ile sıkacaz bakalım ona göre zaten yolumuz çizilir
Bir yorum yaz:
-
Denk dusecek (tabiki de eglencesine) araclar varsa ben de katilabilirim.Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonuyu bayadir guncellemedik, ama kaşıntım tuttu
yeni setup oncesi eglencesine tatli bir organizasyon yapalim derim.
Yer : Istanbul
Zaman : Gece 02.30 civari (tehlikesiz saat)
Yeni setup i yapmadan, denemek isteyen olur ise listeye yazalim ve eglenceli bir gece duzenleyelim daha evvel yaptigimiz gibi..
Kimler katilir?
Bir yorum yaz:
-
kar lastiklerini takip -10 derecede islak zemine cikalimAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe varsa sende var Doayen
Sana gideevvv yapiorum
Bir yorum yaz:
-
Ne varsa sende var DoayenAslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermeth ayarini yaptiriyim cikalim kekutum

Sana gideevvv yapiorum
Bir yorum yaz:
-
Konuyu bayadir guncellemedik, ama kaşıntım tuttu
yeni setup oncesi eglencesine tatli bir organizasyon yapalim derim.
Yer : Istanbul
Zaman : Gece 02.30 civari (tehlikesiz saat)
Yeni setup i yapmadan, denemek isteyen olur ise listeye yazalim ve eglenceli bir gece duzenleyelim daha evvel yaptigimiz gibi..
Kimler katilir?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: