Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Ben hala oyumu zeytinburnundaki pistten yana kullanıyorum atarlı bir pist o pistteki çekişmemizi en iyi admin Gökhan bilir benim frenler yoktu haha tampon tampona hatta sırt sırta gittik
BUradaki pist güzel fakat şu anda oradaki kavşakta kalır minilerimiz heryer büyük büyük çukur ve ufak bi yağmurda göl oluyor hemen ama en kısa zamanda yapalım şu yarışı
14 eylul bana uymuyor o gun renkli boyali kosu var )
Bu arada zeytinburnundaki ablanin islettigi yermi ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yok kardesım ablanın ıslettıgı yer degıl tam ters ıstıkametınde marmara forumun karsısında eskı akın tekstıl fabrıkasının bahcesınde olan buyuk pıst bahsedılen yer ablanın ıslettıgı pıst kucuk ve abla yaramaz cok kavga ettım zamanında onunla
BUradaki pist güzel fakat şu anda oradaki kavşakta kalır minilerimiz heryer büyük büyük çukur ve ufak bi yağmurda göl oluyor hemen ama en kısa zamanda yapalım şu yarışı
Pazar günü hipodromla go kart pisti arasındaki yolda geçtim. O sokak bildiğin göl olmuştu. Yağmur varsa gidilmez ki biz zaten yağmurda yapmıcaktik organizasyonu. Bunun dışında yolda herhangi bi problem yok. Tabi bir CM bakış açısıyla konuştum. Dip basıklar için bişey demiyorum.
Pazar günü hipodromla go kart pisti arasındaki yolda geçtim. O sokak bildiğin göl olmuştu. Yağmur varsa gidilmez ki biz zaten yağmurda yapmıcaktik organizasyonu. Bunun dışında yolda herhangi bi problem yok. Tabi bir CM bakış açısıyla konuştum. Dip basıklar için bişey demiyorum.
O gol olmus yerden go kart a donen simdi kapanmis olan baglanti yolunun durumu cok kotu ama aksam gecerken son durumuna bakarim tekrardan
Ben anlamam hangi pist olursa olsun seninle aynı etapta yarışıcaz ben senin arkanda olucam ve frenleri iptal edicez
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap