Yeni konu acilicak, program detaylarini orada gorebilirsiniz arkadaslar.
YER : AYN Auto
Saat 16.00'da toplanmaya basliyoruz. Mangal yakilacak ve iftara hazir hale getirilecektir.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Gergin buluşması
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aktivite gununu ve saatini 20 temmuz pazar gunu saat 16.00 diye dusunduk. Yer de A.Y.N Auto olacak. Pazar gunu hem sokak hem sanayi sakin olacaktir bu yuzden tercihi pazar gununden yana kullandik.
Herkesin musaitlik durumuna gore yer ve saat degisebilir tabiki...
İftar saatine dogru mangalimizi yakip sevgili mangalcibasimiz kekutinin lezzetli elinden iftarimizi yapariz
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Ekliyorum hemen listeyeAslı mike tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünü uyarsa bende katilmak isterim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hahahahaha kisi basi +20tlAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnu da fiyata koy toplu ödeme yapar beklemeyiz cevirmede

Bir yorum yaz:
-
Onu da fiyata koy toplu ödeme yapar beklemeyiz cevirmedeAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlisveris isi kolay, sadece net sayi lazim.
Kafa basi fiyatlama yapip cilginca aktivitemize devam ederiz
Cikista da baglarlar bizi zaten
Bir yorum yaz:
-
Alisveris isi kolay, sadece net sayi lazim.
Kafa basi fiyatlama yapip cilginca aktivitemize devam ederiz
Cikista da baglarlar bizi zaten
Bir yorum yaz:
-
Hahaha kanka gergin bulusma SECsiz olmazAslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoğa beni sil bu çin işkencesine dayanamıcam

Bir yorum yaz:
-
Sana bir surprizim olacak gelirsenAslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoğa beni sil bu çin işkencesine dayanamıcam
Bir yorum yaz:
-
Doğa beni sil bu çin işkencesine dayanamıcamAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerginler orda olucak full araba sohbeti projeler roll gecelerinden derlemeler unutulmaz amansiz gecmis gunler agar bayicaz hahaha
en sevdgim event kesin bi emg konusu olur hahaha
Bir yorum yaz:
-
Orda aksamustune dogru tam sayi tamamlaninca gidip alinir diye dusunmustum benAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki mangalin alisverisi nasil ayarlanacak onuda bilelimde planlamis olalim nasi yapalim ne yapalim gerci planlamisindir ama .
Bir yorum yaz:
-
Peki mangalin alisverisi nasil ayarlanacak onuda bilelimde planlamis olalim nasi yapalim ne yapalim gerci planlamisindir ama .Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMangali iftara dogru yakariz zaten
Bir yorum yaz:
-
Mangali iftara dogru yakariz zatenAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMusaitlik durumuna gore muhabbete katilmak isterim
gun uyarsa eger ben iftar saatine dogru katiliyor olurum
Bir yorum yaz:
-
Musaitlik durumuna gore muhabbete katilmak isterim
gun uyarsa eger ben iftar saatine dogru katiliyor olurum
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: