Aslı doga JCW tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
14.07.2014 PAZARTESİ iftar #1
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
bencede ters pazartesi kesinse katılamayacagım iş yüzündenAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCanım Pazartesi çok ters bir gün değil mi ? Benim Anadolu yakasına geçmem 9'u geçiyor zaten. Sahura ancak yetişirim
Yorum Yap
-
Trafik ve park yeri bulma zorlugundan dolayı hersene iftar yemeklerimizi haftaiçi yapıyoruz anlayışınız için teşekkur ederiz.Aslı murocan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbencede ters pazartesi kesinse katılamayacagım iş yüzünden
İstanbul için iftar vakti 14 Temmuzda 20:46 o yüzden iş çıkışı yetişilebilir diye düsünüyoruz.
Yorum Yap
-
kısmet değilmişAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTrafik ve park yeri bulma zorlugundan dolayı hersene iftar yemeklerimizi haftaiçi yapıyoruz anlayışınız için teşekkur ederiz.
İstanbul için iftar vakti 14 Temmuzda 20:46 o yüzden iş çıkışı yetişilebilir diye düsünüyoruz.
Yorum Yap
-
kısmet değilmişAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTrafik ve park yeri bulma zorlugundan dolayı hersene iftar yemeklerimizi haftaiçi yapıyoruz anlayışınız için teşekkur ederiz.
o gün almanya uçuşum var 19.30 iniyorum o saatten sonrada imkansız karşıya yetişmem trafik yüzünden ... size iyi iftarlar başka zmana artık inş
Yorum Yap
-
Iftar 8.40 civarinda. Her turlu yetisilir
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
20:46Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIftar 8.40 civarinda. Her turlu yetisilir
imsakiyeden baktım
Yorum Yap
-
Ben varimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada iftardan sonra AKASYA ya sinemaya gidelim mi Transformers Age of Extinction seyretmeye?
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Film 3 saat sürüyor min. bilginizeAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada iftardan sonra AKASYA ya sinemaya gidelim mi Transformers Age of Extinction seyretmeye?
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap
-
Bisiy olmaz en kötü uyuruz auhauhaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFilm 3 saat sürüyor min. bilginize
Yorum Yap

Yorum Yap