Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Izmir! Sirada ne var?

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    #46
    Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Benim de belirttigim zaten buydu Murat abi. Maksat kirginlik vs. degil birlikte olmaktan keyif almak( mini forumu olarak) isteyen zaten alo der iki uc kisi bulusur bu ayri. Gonul isterdi ki sen gitmeden Izmirde keyifli bir gunu hep beraber gecirelim. Olan olmus yapacak birsey yok ama bu sessizlik ya da aksakliklar kroniklesmesin, tekrar eventlere katilim(olursa ) genis olsun.

    Maksat muhabbet, keyif yaa gerisi bahane
    O zaman 'photo'lar ile kiskandirin beni.
    P.S: Daha ne yapiim? :-)
    Opuyorum hepinizi ozlem ile

    Yasliveandrapozwishmanson!

    Yorum Yap


      #47
      E hadi bakalım murat abiyi elimizden kaçırdık geçici süreliğine, kalabalık bi toplanında görelim nerde kim varmış bakalım dostlarımızın resimlerine, keşke izmirde yaşasam diyen bana gösterin güzel yerlerini resimlerde, eminim benim sevindiğimden fazla ne kadar uzaktada olsa wıshman sevinir. En kısa zamanda herkesin kayısız şartsız toplanacağı bi org. sizdenbeklentimdir kendi adıma. Hepberaber bi el atın bakalım .
      IS IT LOVE?

      www.MINIClubTR.com

      sigpic

      Yorum Yap


        #48
        Hepinizi gayet iyi anliyorum. Bu konuda daha once de aciklama yaptim, yineliyim..

        Izmir insani genelde haftasonlari Izmir disina ciktigi veya deniz keyfi yaptigi icin kalabalik bir bulusma neredeyse imkansiz. Iftar niyetindeki aksam yemegimizi unutmamak gerek. Bundan oncesinde de Ayvalik, Foca, Cesme gibi onerilerde de bulundum.

        Wishman'in gidişi konusunda en hassas insanlardan birisiyimdir. Bugune kadar her geldiginde ve gittiginde birseyler yapmaya calistim, yaptim da.. Bu gidisindeki zaman darligi (bileti birkac gun erken almasi, tatile cikmasi vs.) duzgun bir program yapmamizi engelledi.
        Kahvalti fikrini de attim, cok fazla ses soluk cikmadi. 3-5 kisi (yani sizin deyimle zaten bi telefonla bulusabilecegimiz grup) olacaktik ki bunu zaten ayda bir falan yapiyoruz.

        Bu konu oeganizasyon yapip 5 kisi de katilsak, yapmasak da atılacaktı. Senede bir-iki oluyor boyle. Ama organizasyon ne zaman istense ben hemen basligimi actim, yer ve tarih fikirlerinizi aldim, yeri geldi pist icin konustun. E gerisi?

        Benim MINI forumlarinda 5. senem doldu gecti. Izmirli'yi de, huyunu da iyi bilirim. Sizin de gordugunuz uzere Izmir'de yazin kalabalik program yapmak cok zor. Bahar aylari Izmir ve cevresi icin cok daha uygun.

        Not: Telefondan yaziyorum, duzensiz bir yazi olmus olabilir, affola..

        Saygilar..



        35KES99 via Tapatalk
        www.haktankeskin.com

        Yorum Yap


          #49
          yazı bitirdiyse herkes toplaşıp piste gidebiliriz bence

          Yorum Yap

          Hazırlanıyor...
          X