Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Izmir! Sirada ne var?
Çöküş
X
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGöztepe ye Ohannes Burger açılmış diye duydum. Tam yerini ve durumunu bilmiyorum.
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrasi olursa ben motorla gelirim kimse gucenmesin
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok artik! Ayip ayip! (ben de motorla gelirim )
35KES99 via Tapatalksigpic[FONT=Comic Sans MS]which is LOVE??? [/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu arada 31 ağustos Babylon da Sound Garden var tavsiye ederim ve bir aksilik olmazsa orda olmayı planlıyorum
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende bi vespa alıyim da vespa buluşması yapalım
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen gittikten sonra 'volky' yapin siz....
Bu seferlik bole olsun..
WM
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOK. Oyle yapalim en guzeli
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen gittikten sonra 'volky' yapin siz....
Bu seferlik bole olsun..
WM
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika bir karar...
Karari sen verdin Reis, ben degil. Duzeltmek isterim..
35KES99 via Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKarari sen verdin Reis, ben degil. Duzeltmek isterim..
35KES99 via Tapatalk
Ben gittikten sonra katilimlara bakaraktan karar nasil verilmis daha iyi anlariz.
Nasil olsa cezaliyim. Kara kapli defteri acariz bir bakariz.
Ben 'bir parmak bal calmak' icin vespalara gelinecek toplantiya daha guzel bir fikir olarak 'volky'i tabiiki teklif ettim.
Sonucta 420 kisiden biriyim, senin dedigin gibi 4. adam degil.
Ben ise baska bir MINI'ci olsaydi konu, elimden geleni yapardim 'karari sen verdin' demek yerine...
Yaslilik iste, bir baska alingan oluyo insan...
Bu sekilde olacagina, hic olmasin diye dusunmustum...
Hata benimdir.
Kaf daginda degilim ki kendimi ulasilmaz gostereyim.
Esseklik bende...
Cevabin konusunda boynum kildan ince.
MuratEn son düzenleyen WISHMAN; 26-08-13, 05:19.
Yorum Yap
-
Uzun zamandir yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ama dayanamadim. Amacim kimseyi suclamak ya da kirmak degil bastan soyleyeyim, zaten kimseyle de aramda bir sikinti yok.
Ancak gecen aylarda ilk uye oldugum zamanlarda yapilan miniclubtr bulusmalari( sahsi kucuk bulusmalar degil) cok keyifli ve genis katilimli oluyordu. Sn birkac aydir koskoca Izmir anca ufak katilimli bir bulusmacik yapabildi maalesef. Murat abi gitti, o gitmeden iki ay bir bulusma organize edemedik, hele hele Izmir' de, yazin keyifli ve hatta konaklamali bulusma yapabilecek bu kadar sansli bir ilken!
Sadece keyifsizim, bunlari bu sebeple yazdim, darilan gucenen olmasin. Tahmin ediyorum bircok arkadasim da boyle dusunuyordur.
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzun zamandir yazmamak icin zor tutuyorum kendimi ama dayanamadim. Amacim kimseyi suclamak ya da kirmak degil bastan soyleyeyim, zaten kimseyle de aramda bir sikinti yok.
Ancak gecen aylarda ilk uye oldugum zamanlarda yapilan miniclubtr bulusmalari( sahsi kucuk bulusmalar degil) cok keyifli ve genis katilimli oluyordu. Sn birkac aydir koskoca Izmir anca ufak katilimli bir bulusmacik yapabildi maalesef. Murat abi gitti, o gitmeden iki ay bir bulusma organize edemedik, hele hele Izmir' de, yazin keyifli ve hatta konaklamali bulusma yapabilecek bu kadar sansli bir ilken!
Sadece keyifsizim, bunlari bu sebeple yazdim, darilan gucenen olmasin. Tahmin ediyorum bircok arkadasim da boyle dusunuyordur.
Yorum Yap
-
Doktor;
Problem yok. Izmir icin yazabilirsin. Haktan ile biz de birbirimize kirildik ama bu konu uzatilacak bisey degil, bunu da 'mendil kurur misali cozeriz'. Ha, onemli olan Izmir'in devaminin gelmesidir. Zaten Wishman bahaneydi, yoksa bende biliyom istegim benim icin yapilacak bir toplanti filan degildi...
Biz, ben gelince 'bir el ense' yapar, mendili cebimize koruz. :-) Egolarimiz uzatmak icin degil... Hayat cok sey ogretiyo...
Ben, gitmeden onceki son hafta icin cok istemistim bulusmak. Ama nasip olmadi.
Ustune gidin yonetimin, yerle yeksan yapin gerekirse.. :-)
Sonrada gorelim photolari..
P.S: ha, eger anilirsak ozlem ile azicik azalir yanan canimiz, bizde bakariz 'keske' ile..
Saniyorum onumuzdeki gunlerde pist organizasyonu olacak...
30 Agustos'u gectik,temizlik basladi. 9 Eylul'de Izmir'e ulasalim. Ustune kutlama yapalim.
Maksat beraberlik, ayrilik degil. Dargin bile olunsa butun uyelerin katilimi saglanmali. Ahh yoneticilik boyle olmasi gerekiyo... Benim yegen bana 'ayi' demiyo, hep 'dayi' diyo..
P.S 2 : Lord'um icislerine karisma, bak burda 'internasyonal' koalisyon yapiyoz. :-)
Wishman :-)En son düzenleyen WISHMAN; 01-09-13, 23:22.
Yorum Yap
-
Benim de belirttigim zaten buydu Murat abi. Maksat kirginlik vs. degil birlikte olmaktan keyif almak( mini forumu olarak) isteyen zaten alo der iki uc kisi bulusur bu ayri. Gonul isterdi ki sen gitmeden Izmirde keyifli bir gunu hep beraber gecirelim. Olan olmus yapacak birsey yok ama bu sessizlik ya da aksakliklar kroniklesmesin, tekrar eventlere katilim(olursa ) genis olsun.
Maksat muhabbet, keyif yaa gerisi bahane
Yorum Yap
Yorum Yap