Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Halisaha Maci
Çöküş
X
-
Pazartesi aksamina etiler halisahayi ayirdim yarina kadar 23-00 ne dersiniz beyler
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Kendime rakip buldum sanırımAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnlar da Kavacık'a kadar eşlik edip geri dönecekmiş
Bir yorum yaz:
-
Onlar da Kavacık'a kadar eşlik edip geri dönecekmişAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnadolu yakasında oturuyorsak netcez ??
Bir yorum yaz:
-
Bir yorum yaz:
-
tipis tipis evine doneceksin :PAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnadolu yakasında oturuyorsak netcez ??
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Anadolu yakasında oturuyorsak netcez ??Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstermac sonrasi gerginler yollari guzel degerlendirir bak simdiden soyluyorum
Bir yorum yaz:
-
mac sonrasi gerginler yollari guzel degerlendirir bak simdiden soyluyorumAslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAtasehirdeki saha cok iyi cokta guzel taaam mi. Valla bence ata sehir dsunulebilir zemin falan gayet iyi
Bir yorum yaz:
-
Atasehirdeki saha cok iyi cokta guzel taaam mi. Valla bence ata sehir dsunulebilir zemin falan gayet iyi
Bir yorum yaz:
-
Abla biz buranin taksicisiyiz o taraflari blmeyizAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkekutinin dedigi yere bakin atasehire,
goztepe hilal var,
bi de altunizade kosuyolu acibadem taraflarinada bakabiliriss
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
kekutinin dedigi yere bakin atasehire,
goztepe hilal var,
bi de altunizade kosuyolu acibadem taraflarinada bakabiliriss
Bir yorum yaz:
-
Bizim evin altinda da var o da guzel ustu kapali bi sorim ne gun musait saha
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
İlk aklıma o geldi baskan bı el atalım toplucaAslı batubility tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÖfff orda bi zemin var patates tarlasi ceza sahasi cizgisnin filan ustu 40-45 cm capinda iceri gocmus
34 BE 1968
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: