Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Halisaha Maci
Çöküş
X
-
Pazar veya cumartesi 9-10 etilerdeki saha diye soyledim ben NDG ye. Kerem cumartesi geliyor unutmuşum onu o yüzden pazar olması mantıklı olur saat 910 arası admin gokhan halleder dedi bana rezervasyonu. Siz bu şekilde planlayın şimdiden kendinizi derim. Sonra ben duymadım vay benim kılım dondu olmasın
-
Mert irfanin kardesi gokhanda gelir bizim kaan da gelir kaleciyide cozeriz biz getririz olmadi ama gunu ve yeri belli ettinzmiAslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet sevgili markus noldu şimdi 13üz. 2 kaleci bulmak lazım 15 sooooo 1 kişi daha lazım aramızdan yani herkes ok ise bu kadroda.
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
Evet sevgili markus noldu şimdi 13üz. 2 kaleci bulmak lazım 15 sooooo 1 kişi daha lazım aramızdan yani herkes ok ise bu kadroda.
Bir yorum yaz:
-
Guncel liste:
1-Volkan User
2-Admin Gokhan
3-Fuurkan
4-Burç
5-Volkan Katakunti
6-Batubility
7-Tarik
8-Mert
9-Haluk
10-Hulki
11-Birkan
12-Kerem
13-İrfan
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aynen Günü kesinleştirelim ki,herke önceden programını yapsın ona göre
Bir yorum yaz:
-
Gokhan admine katiliyorum saati gunu belli olsun da o gunu bosa cikartalimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaatı ve yerı ayarlayalımda ışlerimizi ona gore sekıllendırelım
Bir yorum yaz:
-
Benide seyircilerin arasina yazabilirsiniz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Gokhan admin kalecisini getirsin yine bi kaleci daha bulunsun hemen
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Kaleciyle beraber 16 kisi olursak iyi olur. Cogu kisinin kondisyonu iyi olmayabilir.
Bir yorum yaz:
-
Okdir su anda 12 kisiyiz o zaman. Baska isteyen olursa listeye eklesin. O zaman su anda 2 kisi eksik. Eger istenirse kalecide ayarlanir.
Bir yorum yaz:
-
Volkan UserAslı mitoti* tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOnumuzdeki pazar gunu halisaha maci yapmak istiyoruz. Hadi millet toplanin !
Su anda;
Mert
Haluk
Hulki
Birkan
Kerem
İrfan
Batuhan
Oynamak isteyenler isim yazdirsin. Moderatorler ilgilenirse mesut oluruz. Sahayi istenilen bir yerde ayarlariz. ( NDG top sende )
Admin Gokhan
Furkan
Burç
Volkan Katakunti
Buyuk ihtimal katilirlar hemen yaziyorm hepsine
34 BE 1968
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: