Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Halisaha Maci
Çöküş
X
-
O saate almadım kardesım sahayı gec olmasın fazla dıye tekra arayıp salıyı sorucam sımdı
-
eğer 23-24 arası olursa cayma ihtimalim var saati kesinleştirin sahayı alan arkadaşlar
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibeni saydınızmı benle birlikte yanımda 1 kişi daha var
Bir yorum yaz:
-
10 kisiyiz galiba suan bende yanimda bi arkadasimigetiricem hazirda bulunsunAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster14 olabildik mi yahu ??
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiKesin gün belirleyinde ona göre gelelim
Bir yorum yaz:
-
Adminim cuma aksamida olur cumarteside olurAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar sahada 23-00 arası birde 23:15-00:15 arası boş saha var ondan önce bosluk malesef yok pazartesi akşamı için başka b akşama dersenizde tekrardan bakarız
34 BE 1968
Bir yorum yaz:
-
Arkadaşlar sahada 23-00 arası birde 23:15-00:15 arası boş saha var ondan önce bosluk malesef yok pazartesi akşamı için başka b akşama dersenizde tekrardan bakarız
Bir yorum yaz:
-
saat çok geç olmasın sabahları 6 da kalkıyorum 9-10 civarı iyidir
Bir yorum yaz:
-
ARkadaşlar sahayı arayacam bugün haftaya pazartesi için 26.08.2013 bilginize
ben bikaleci ayarlarım yanımda
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBana tam tarih ve gün söyleyin ben ve yanımda bir kişi garanti, diğerinin yani getiriceğimin kardeşinin turnuvası varmış
bide gökhan adminim sana zahmet bana bir gün önceden hatırlat
Bir yorum yaz:
-
dedigim gibi bu isimlerkesin ise hallederiz kalanınıAslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerhaldeler ile en son maçımızı yaptığımızda 10 kişi oynamıştık
O yüzden herkesin onayı doğrultusunda bu işe girelim biz
Bir yorum yaz:
-
berkaya haber ucurun ilk macta oynayamamisti!!!!
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: