Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Sende 1 kere mac yapan adamim ole ronalda gibi oyuncular yorar bizi
Birisi piknikte yanımda olan arkadaşımdı oda arada bir yapıyo ama beyin adamı, diğeride bunun kardeşi zaten, ama çok fena oynuyo oda bıraktı çalışıyo şuan ama öncesinde günde 5 kere maç yapıyodu hep sırt çantasıyla geziyodu semtte bunların bide kuzeni var o bayadır yapmıyo bunlar birleşince xavi, iniesta ve messi diyolar benimde topla alakam olmadığı için ve felsefem Jose Mourinho gibi olduğundan banada gittiğim cafede Mourinho derler
Aslı batubility tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Maclarin degismez kadrosu belli zaten volkan ben gokhan admin haluk herkes gelsin yani maksat muhabbet olsun ilk mac guzeldi herkes ailece gelmisti
34 BE 1968
haluk takim olarak geliyor zaten
Volkan halisaha yildizi :P bi halisahadan cikiyor bi halisahaya gidiyor.. adam hep idmanli.. sali/persembe aydinoglunda hauahuahhuah
haluk takim olarak geliyor zaten
Volkan halisaha yildizi :P bi halisahadan cikiyor bi halisahaya gidiyor.. adam hep idmanli.. sali/persembe aydinoglunda hauahuahhuah
Nazli kaleye gecsene sende her mac kaleci sikintimiz oluyo zaten
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Birisi piknikte yanımda olan arkadaşımdı oda arada bir yapıyo ama beyin adamı, diğeride bunun kardeşi zaten, ama çok fena oynuyo oda bıraktı çalışıyo şuan ama öncesinde günde 5 kere maç yapıyodu hep sırt çantasıyla geziyodu semtte bunların bide kuzeni var o bayadır yapmıyo bunlar birleşince xavi, iniesta ve messi diyolar benimde topla alakam olmadığı için ve felsefem Jose Mourinho gibi olduğundan banada gittiğim cafede Mourinho derler
Ahaha Sarven valla günüm güael gececek Mourinho Sarven Bana da Gullit derlerdi
Aslı batubility tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Maclarin degismez kadrosu belli zaten volkan ben gokhan admin haluk herkes gelsin yani maksat muhabbet olsun ilk mac guzeldi herkes ailece gelmisti
34 BE 1968
KArdeşim irfanı unutursan olmaz kemık kadroda maç için bi gün/saat belirleyelim ona göre birer kişi takviyeli geliriz ter atarız uzun zaman oldu kosmayalı
Yorum Yap