Eventle ilgili fikirlerinizi almak istedik, 19 Mayısda ne yapmak isterdiniz?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
19 MAYIS 2013 MINI Club TURKIYE 1.KURULUS YILDÖNÜMÜ
Çöküş
X
-
Berna
Bir yer de toplanip arka arkaya gidebilecegimiz uzuuuun bir yol olsun
Mangal organizasyonu gibi oglene dogru bulusmak iyi olur ogleden sonra da tikinmaya baslariz zekeriyakoy taraflari guzel olabilir (evli üyelerimizin aklini çelecek fikirlerden kacinalim)
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir yer de toplanip arka arkaya gidebilecegimiz uzuuuun bir yol olsun
Mangal organizasyonu gibi oglene dogru bulusmak iyi olur ogleden sonra da tikinmaya baslariz zekeriyakoy taraflari guzel olabilir (evli üyelerimizin aklini çelecek fikirlerden kacinalim)
Ben Herkezi Sıraya Sokarım Anadolu Ekspress i gibi
Bir Daha Unutamayacağınız Bir Buluşma Olur
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterThailand - Pattaya
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeni kulüpçe tek gidiş şeklinde göndericez zaten oraya yeter Pattaya aşkın.
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVay bee e şimdi MINI yi satınca forum a da almassınız siz beni
Yorum Yap
-
Kalma islerine Nazli yardimci olabilir belki.. danismak gerek1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster19 Mayis, Anitkabir diyorum
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİstanbul programı için fikirleri bekliyoruz isteklerin paralelinde yapabiliriz :belki de baska surprizler olur
Yorum Yap
Yorum Yap