..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması
Çöküş
X
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmir buluşması hakkında bilgim yok !
Sonrasında alınan karar hakkındada bilgim yok !
Eğer bir yerlerde bu kararla ilgili birşeyler yazıyorsa okumadım ve yazıyorsa lutfen nerde oldugunu soyleyın bir bakayım, ve boyle bır kararın var oldugunu EVENT oncesı acılan her baslıgın ılk entrysinde katılım şartnamesi gibi bir yazı ile bildirin o halde herkeste bilsin bunu
Ben tanıdıgım mini sahiplerini hafta sonu olan Ankara buluşması için davet ettim, Mini Aracını almış, ve severek binen insanlardan bahsediyorum, böyle bir buluşma içinde onları davet ettim ve pazar gününüzün 1-2 saatini bu işe ayırın diye rica ettim arkadaşlarımdan
Ben hafta sonu olan düzenlenen buluşmanın MİNİ severlerin bir araya gelmesi ve sohbet etmesi tanışması olarak görüyorum ve düşünüyorum, bu yüzden tanıdığım insanları davet etmiştim.
Burada bana yuklenmene, cikismana gerek yok ben sadece yazdim. Bundan sonraki eventlerin konusunu acarkende gerekli sablonu olusturur tum detaylari noktasindan virgulune kadarda yazariz,sikinti yok! Hayret bisey.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİzmir buluşması hakkında bilgim yok !
Sonrasında alınan karar hakkındada bilgim yok !
Eğer bir yerlerde bu kararla ilgili birşeyler yazıyorsa okumadım ve yazıyorsa lutfen nerde oldugunu soyleyın bir bakayım, ve boyle bır kararın var oldugunu EVENT oncesı acılan her baslıgın ılk entrysinde katılım şartnamesi gibi bir yazı ile bildirin o halde herkeste bilsin bunu
Ben tanıdıgım mini sahiplerini hafta sonu olan Ankara buluşması için davet ettim, Mini Aracını almış, ve severek binen insanlardan bahsediyorum, böyle bir buluşma içinde onları davet ettim ve pazar gününüzün 1-2 saatini bu işe ayırın diye rica ettim arkadaşlarımdan
Ben hafta sonu olan düzenlenen buluşmanın MİNİ severlerin bir araya gelmesi ve sohbet etmesi tanışması olarak görüyorum ve düşünüyorum, bu yüzden tanıdığım insanları davet etmiştim.
Sent from Cobanogullari mobile system )
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrçun başkanım, Armadanın önündeki köprünün altında mı buluşuyoruz, yine yanlış yere gitmeyeyim
bana flyer getirirsen sevinirim elinde varsa.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteşekkür ederimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrçun başkanım, Armadanın önündeki köprünün altında mı buluşuyoruz, yine yanlış yere gitmeyeyim
bana flyer getirirsen sevinirim elinde varsa.
Zaten yavaş gelirsen bizi görürsün.
NDG istanbul' dan kargolayacak anlaşılan pzts sende
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyin 9 unda bnde ankaradaydim keske isim bu hafta olaydimda katilaydim...
Guzel bi bulusma olur insallah...En son düzenleyen orcun; 23-02-13, 00:31.
Yorum Yap
Yorum Yap