..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbasganligini goster sende gel
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEtkinlik ne karar verdini mi?
Sent via Tapatalk
5 Black.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson durumunuz nedır ankaralı mınıcıler?Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben geliyorum.Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbasganligini goster sende gel
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrcun basgan kayıp görünmüyor ortalarda buara (:
Sent via Tapatalk
5 Black.
haftaya pazar 24 Şubat 2013 de bir aksilik çıkmaz ise etkinliğimizi yapacağız arkadaşlar.
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrcun basgan kayıp görünmüyor ortalarda buara (:
Sent via Tapatalk
5 Black.
cmts bana hatırlatta senin rötüşü, yanımda getireyim.
ayrıca etkinliği Çarşamba netleştirmiş olurum.En son düzenleyen orcun; 17-02-13, 18:04.
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNDG baskan bana flyer getirecek insallah...
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergetirecegim flayerlari ama yuksek performans bekliyorum.. bosa kurek sallanmasin potansiyeli olanlara flayer vermelisin
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterüye olmayanı dövüyolar ona göre
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTabiki... flyer alıpta üye olmayanları eğer ki devlet memuruysalar, haritayı önüme açarım parmağım nereye denk gelirse oraya sürdürürüm.
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDurum nedir arkadaşlar nerde saat kaçta kimle ne amaçla buluşuyoruz
Tam olarak herkese Cumartesi günü mesaj atacağım.
Yorum Yap
Yorum Yap