..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
24 Şubat 2013 - 2. Ankara buluşması
Çöküş
X
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]610[/ATTACH]
2 hafta sonra yepyeni 2. bir Ankara eventi planlıyor, Ankara ve çevre illerde hatta İstanbul ve İzmirde de olan MINIci herkesi bekliyoruz.
Katılacaklar Listemiz
NDG,
c.A.n,
Cem,
Kayhan,
JCW,
ucanteneke,
soundcLash,
Sportline
kişilere ayrıca PM atıyorum.
Şuanda planlanan zaman 16 Şubat 2013 Cumartesi günüdür.
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
-
15'i doğum günüm olduğundan gece çılgınca eğlenme planımız var 16'sı pert olabilirim
Bilmediğimden soruyorum, acaba Anıtkabir çıkartması yapılsa mı ? Keyfe keder ATA'mızı ziyaret gibi düşünsek. Fikir güzel mi1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
yaw bizim klasik Mini'ci Ankaralı abilerimiz gelmiyorlar mı ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryaw bizim klasik Mini'ci Ankaralı abilerimiz gelmiyorlar mı ?
Anıtkabir çıkartması yapılacak bu seferki buluşmamızda aynen aklımızda Kerem,
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterorcun nasıl ıkı hafta bu anlamadım yaw ama resımden dolayı ınsanın katılası gelıyo
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster15'i doğum günüm olduğundan gece çılgınca eğlenme planımız var 16'sı pert olabilirim
Bilmediğimden soruyorum, acaba Anıtkabir çıkartması yapılsa mı ? Keyfe keder ATA'mızı ziyaret gibi düşünsek. Fikir güzel miAslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkatılım 16sı değilde 23üne daha yogun olacak gibi gelen mesajlardan onu anladım
Anıtkabir çıkartması yapılacak bu seferki buluşmamızda aynen aklımızda Kerem,
abi 2. şubattan 2 hafta sonra yani 16sında 2. bir event diye yazmıştım ama 23-24üne de alabiliriz eventi.
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster15'i doğum günüm olduğundan gece çılgınca eğlenme planımız var 16'sı pert olabilirim
Bilmediğimden soruyorum, acaba Anıtkabir çıkartması yapılsa mı ? Keyfe keder ATA'mızı ziyaret gibi düşünsek. Fikir güzel mi
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterson durumunuz nedır ankaralı mınıcıler?
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap