..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2 Şubat 2013 - Ankara buluşması
Çöküş
X
-
Aslı dawulcu55 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana haftasonu uyar. ben gelirim. ankarayı pek bilmediğim için park sorunu vs. olan yerde buluşmayalım yeter
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi ankaralılar bi toplanın arkadaşlar .Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWay Way Way
Anitkabir'e gidinAslı ucanteneke tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana da uyar hafta sonuAslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbana haftasonu uyar. ben gelirim. ankarayı pek bilmediğim için park sorunu vs. olan yerde buluşmayalım yeterAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaci bu event bu hafta yapilmaski ama yaa .. biz c.A.n ile bilet kovaliyorduk bi sonraki hafta duseris diye..
ps.Bende geldigimizde kesinlikle gitmek istiyorum Anitkabir'e..
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
güzel en azından ben dahil sayımız 3 oldu
Anıtkabir için Can ve NDG geldiği zaman gidecegiz zaten. Bu buluşmada Anıtkabir yok.
sen bilet kovalamaya devam et, yemekten fırsat bulursan tabi hahahaha )
buluşma detaylarını akşam göndereceğim.
Yorum Yap
-
Aslı JCW tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar, ben bu hafta sonu ankarada olamayacağım için malesef katılım gösteremeyeceğim kusura bakmayın, bir dahaki sefere diyelim
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı göstersağlık olsun diyelim o zaman, istanbul'dan misafirlerimiz geldiği vakit sizide aramızda görmek isteriz ilerki tarihlerde
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpuahhahahaha ev sahibi Orcun vuaaayt bree..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
ya bırak senin yüzünden whats kullanmıyorum artık
Yorum Yap
-
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraranızda olmak isterdim birdahaki etkinliği mart başı gibi yaparsanız bende katlırım.
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bırak senin yüzünden whats kullanmıyorum artık
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap