Ya gokturkte dehset bir ATV. Pisti var gelin atv olsun ama yok arkadas paintball a gidilcek deniyorsa yer mekan fark etmez yazin bnide
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Paintball'a varmısınız ?
Çöküş
X
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa gokturkte dehset bir ATV. Pisti var gelin atv olsun ama yok arkadas paintball a gidilcek deniyorsa yer mekan fark etmez yazin bnide
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteray agzin bal yesin ATV icin +1
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenin hatirlat kulagini cekicem daha
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa gokturkte dehset bir ATV. Pisti var gelin atv olsun ama yok arkadas paintball a gidilcek deniyorsa yer mekan fark etmez yazin bnide
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla gelip yakından ates etmeye kalkan olursa kafasna sıkarım Cm kac tane var ki de takım kurucaz 56 lar 53 ler ezer bizi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkimin kulagini cekioosun sen yaa hatirlatta bende senin 3tel sacini yolayim :P hohohoho
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronu da yapalım kanka.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorende kafamda sac yok sanir haha gorusucez olum senle goruscez beni adminlere sikayet edersin ha bana sert davraniyo diye daha dur bunlar iyi gunlerin hahaha
Kankam sen iste herseyi yapariz atv de cok iddaliyim paintballde iddam yok
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR60 olarak ben varım bir kaç şey kapmışımdır belki atış konusunda
P.S: Beni Feyzbik'tan utandiriyorsunuz Berna Hanim...
Wishbookman
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorende kafamda sac yok sanir haha gorusucez olum senle goruscez beni adminlere sikayet edersin ha bana sert davraniyo diye daha dur bunlar iyi gunlerin hahaha
Kankam sen iste herseyi yapariz atv de cok iddaliyim paintballde iddam yok
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
P.S: Beni Feyzbik'tan utandiriyorsunuz Berna Hanim...
Wishbookman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPaintball'da iddiali bir Gokhan Admin'im... Nede olsa Kanas'ciydi O !!!!
P.S: Bende kullandim ama... :-)
Wishherseyebulasirman
Yorum Yap
Yorum Yap