Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
önde plaka yok camda duruyodu yinede yazdı maşallah bizde 2012 de iyi ceza yemişiz puanları doldurmuşuz 6 ay alıyoruz dedi memur arkadaşlar
e dedim zaten siz vermiştiniz
önde plaka yok camda duruyodu yinede yazdı maşallah bizde 2012 de iyi ceza yemişiz puanları doldurmuşuz 6 ay alıyoruz dedi memur arkadaşlar
sonuc olarak simdi onumuzdeki sezon sahalardan uzak mi kaldin
Bu ön plaka bu kadar ciddimi ya ben 1 yıldır ön plakasız dolaşıyorum ve 6 tane trafik çevirmesinden bu şekilde çıktım ve camlarda filmli.
marianin bahcesi 150cesit acik bufe kahvalti veriyormus 35TL Hos bir yer otopark sikintisi yok. adanali sukru ustanin sirasinda var mi bende geloorum ya da yok suraya gidelim diyen niye kimsenin sesi cikmiyooor bree issyeeaaannn
bu hafta dağda iddia var... pistten ilk inen kazanacak... ben kaybedersem baklava alıcam, arkadaş kaybederse yılbaşı hindisi yapacak ben kazanıp size hindi getiririm
mesaj atmak için miele'de kaça basıyoruz ??
2009 JCW Dark Silver/ Black
BC1182 Stock to the bone...
bu hafta dağda iddia var... pistten ilk inen kazanacak... ben kaybedersem baklava alıcam, arkadaş kaybederse yılbaşı hindisi yapacak ben kazanıp size hindi getiririm
mesaj atmak için miele'de kaça basıyoruz ??
o zaman sen kazanirsan bizi bruncha goturursun sen otur iyicene enine boyuna bi dusun bak
ps. sosyal mecralarda arkadasim degilsen mesaj atamiyorsun multifunctional kisitlama ozelligi bulunuyor
Yorum Yap