Bugun Borusan marka satıs müdürü sayın Kenan bey ile bir görüşmem oldu ve ne yazık ki üzülerek bildirmek isterim ki MINI Cooper S artık Turkiyeye getirilmeyecekmis, en azından emisyon bazlı vergi getirilene kadar, Kenan bey Cooperların da 136 beygire cıktıgını opsyon olarak dusunulebilecegini belirtti, ben de kendisine bize 184 beygir sattılları aracları 250 beygirlere cıkartmaya calıstıgımızı ama 136 beygire kimsenin dönmeyeceğini veya baska markalara yönelecegini belirttim. Yeni F kasanın gelişi Nisan ayını bulacakmıs bu arada fiyatlaması belli olmamıs henuz. Sanırım 2014de 1.6 olarak 184 bg alınabilecek arabalar sadece Countryman ve pacemanler olacak.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Borusandan haber var.
Çöküş
X
-
Ozanbalta
-
Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi adamlara da hak veriyorum ben, su anki satis rakamlarina ulasmasi mumkun olmaz 2.0 vergisiyle :/
Yorum Yap
-
1.6 250 hp jcw istiyoruz
Ugrastirmasinlar bizi hahahaha1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster1.6 250 hp jcw istiyoruz
Ugrastirmasinlar bizi hahahaha
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Ya benim anlamadigim jcw gibi falan az sayida getirmenin Borusana zarari ne? Getir 1000 tane toplamda olsun bitsin ne biliyim.
Yorum Yap
-
4eva
Abi en dogrusu benim gibi vtec 'e gececeksiniz bakacaksiniz keyfinize arkayi savurtuyo ama alisiliyo zamanla.
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Fatih V.
Şubat ayı gibi F56 MINI cooper otomobiller için özel sipariş taleplerinizi de alabiliyor olacağız.
2.0L Cooper S için %80 ÖTV büyük problem. Şuan Cooper S sahibi olanlar çok şanslı JCW sahipleri daha da şanslı
Aslında ülkemize JCW oldukça adetli geldi, ama tabii ki hem uygun fiyatlı oluşu hem de otomatik vites ve kırmızı tavan furyasıyla güzel bir satış ivmesi kazanması neticesinde ülke kotası hızlıca tükendi.
Yeni F56 MINI 'nin hayırlı olması dileklerimle. Onu da çok seveceğiz, göreceksiniz
Yorum Yap
-
brnx2
Sanırım ilk ve son Mini'm bizim tombik olacak. Bundan sonra başka heyecanlar bulucaz kendimize..
Ozan benide Porsche'ye upgrade edersen çok memnun olurum
Bu arada F56'yı malum en başından beri pek beğenmemiştim ama JCW'nin consept hali hoş görünmüştü gözüme, S gelmeyecekse JCW güzel bir hayal olur.
Bence S versiyonu çok isteyenler grey market falan getirtecektir.
Yorum Yap
Yorum Yap