Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
F56 mini cooper s boyama ve üretim
Çöküş
X
-
4eva
Ikinci video da gorulen kaputun ve diger punto gerektiren sac parcalarin uzerine konulup robot kollarla puntolandigi ekipman "jig" olarak isimlendiriliyor ve ortalama 1 adeti yazilimi ile birlikte 500-600.000 eur mertebesindedir. Bir otomobil montaj hattinda ortalama 18-20 adet jig bulunur. Sadece bu ekipmanin toplam maliyeti 10 Milyon Eur mertebesindedir. Avrupa 'nin sayili jig imalatcilarindan biri Eskisehir de bulunmaktadir. Uni bittikten sonra 4 yil kadar otomotiv sektorunde calistim. Rusya Hyundai firmasi Samsung LC100 model kamyonlarin seri uretimine baslama karari aldiginda tum jig hattini Eskisehirdeki bu firmada 6 ay gibi bir surede yaptirip TR 'den ihrac etmistik. Gumruk asamasinda memurlar mal bedeli cok yuksek oldugu icin puruz cikarmislardi ve erenkoy gumrukte fotokopi odasi gibi biyerde memurlara bu parcalarin ne ise yaradigini anlatan projektorle bir simulasyon sunum yapmistik. Vay benim ulkemin haline..
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
4eva
Mukemmel videolar. Paylasanlarin ellerine saglik.
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIkinci video da gorulen kaputun ve diger punto gerektiren sac parcalarin uzerine konulup robot kollarla puntolandigi ekipman "jig" olarak isimlendiriliyor ve ortalama 1 adeti yazilimi ile birlikte 500-600.000 eur mertebesindedir. Bir otomobil montaj hattinda ortalama 18-20 adet jig bulunur. Sadece bu ekipmanin toplam maliyeti 10 Milyon Eur mertebesindedir. Avrupa 'nin sayili jig imalatcilarindan biri Eskisehir de bulunmaktadir. Uni bittikten sonra 4 yil kadar otomotiv sektorunde calistim. Rusya Hyundai firmasi Samsung LC100 model kamyonlarin seri uretimine baslama karari aldiginda tum jig hattini Eskisehirdeki bu firmada 6 ay gibi bir surede yaptirip TR 'den ihrac etmistik. Gumruk asamasinda memurlar mal bedeli cok yuksek oldugu icin puruz cikarmislardi ve erenkoy gumrukte fotokopi odasi gibi biyerde memurlara bu parcalarin ne ise yaradigini anlatan projektorle bir simulasyon sunum yapmistik. Vay benim ulkemin haline..
bu videoların altına yakışan bir yorum olmuş
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIkinci video da gorulen kaputun ve diger punto gerektiren sac parcalarin uzerine konulup robot kollarla puntolandigi ekipman "jig" olarak isimlendiriliyor ve ortalama 1 adeti yazilimi ile birlikte 500-600.000 eur mertebesindedir. Bir otomobil montaj hattinda ortalama 18-20 adet jig bulunur. Sadece bu ekipmanin toplam maliyeti 10 Milyon Eur mertebesindedir. Avrupa 'nin sayili jig imalatcilarindan biri Eskisehir de bulunmaktadir. Uni bittikten sonra 4 yil kadar otomotiv sektorunde calistim. Rusya Hyundai firmasi Samsung LC100 model kamyonlarin seri uretimine baslama karari aldiginda tum jig hattini Eskisehirdeki bu firmada 6 ay gibi bir surede yaptirip TR 'den ihrac etmistik. Gumruk asamasinda memurlar mal bedeli cok yuksek oldugu icin puruz cikarmislardi ve erenkoy gumrukte fotokopi odasi gibi biyerde memurlara bu parcalarin ne ise yaradigini anlatan projektorle bir simulasyon sunum yapmistik. Vay benim ulkemin haline..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Yorum Yap
Yorum Yap