Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Anca gordum r57 keyif arabasi izmirde azcik gunes gorsem aciyorum ustunu... Arabam diye soylemiyorum ama cabrio araba farkli yani havadar bagaj biraz daha ufak arka taraf daha karanlik ama genede kiyamiyorum satmaya
Dostum iki gundur seni bekliyorum ben baya dusunuyorum ama hic tanidigim olmadi kullanan. Bizim burdaki ekipte de hic yok. Kac model senin araba? Bagaja bir orta boy bavul sigiyor mu? Kisin kullanimi nasil? Otobanda cok ses aliyor mu? daha cok sorum var ama bogmayayim seni
Anca gordum r57 keyif arabasi izmirde azcik gunes gorsem aciyorum ustunu... Arabam diye soylemiyorum ama cabrio araba farkli yani havadar bagaj biraz daha ufak arka taraf daha karanlik ama genede kiyamiyorum satmaya
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Nihat'cim tesekkurler, burda hosuma giden bir-iki arac var, ayarlayabilirsem once onlara bir goz aticam.
Once bir Ozgur Pasa ile konussaydin Ozan. Onunda ikizleri buyudu, akli biraz karisik. Esasinda Ozgur Pasa bizi fazla ertelemezdi ama sanirim bu ara 'isler gucler' yapiyor.
Ben azicik 'hint' vermis oldum, artik gerisini bilemem. :-)
Bir yorum yaz: