Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yağ Eksiltme
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 ay önce aldım r56 yı. sinir bozucu bir sorun. turbodan vs eksiltiyor yağı basınç altında. bagaja 1 lt yağ koy dursun orda. uzun yola çıkarken falan.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 ay önce aldım r56 yı. sinir bozucu bir sorun. turbodan vs eksiltiyor yağı basınç altında. bagaja 1 lt yağ koy dursun orda. uzun yola çıkarken falan.
Hangi yagi kullaniyorsunuz ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı SinanDemirbilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEski konuyu bir soruyla canlandırmak istiyorum. Yağ eksilmesini azaltmak için bor power veya motor silk gibi ürünleri kullanan kimse var mı? Bu ürünler hakkındaki düşünceniz nedir?
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu tarz ürün kullana arkadaşlarımız vardı kısa vadede yardımcı oldu ama sonrasında önüne geçemediler diye hatılrıyorum sizdeki eksilme fazla ise sponsorumuza bi basvurun derim ben
Soonsorumuz ayn ye mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı SinanDemirbilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaz gelmesiyle beraber sanki arttı gibi bendeki eksilme. Bu konuyu da dişer forumlarda baya uzun uzun tartışmışlar benimde dikkatimi çekti.
Soonsorumuz ayn ye mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı SinanDemirbilek tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEski konuyu bir soruyla canlandırmak istiyorum. Yağ eksilmesini azaltmak için bor power veya motor silk gibi ürünleri kullanan kimse var mı? Bu ürünler hakkındaki düşünceniz nedir?
Yorum Yap
Yorum Yap