Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2008 r56 müzik sistemi sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• immo
    yanıtladı
    Yok kendim getirttim yurtdışından. Toplam 150-200TL gibi bir maliyeti oldu, direksiyon kumanda switch'iyle beraber.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aktepede onunaparati vardi ordami yaptirttin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Ben aracıma double din taktım, bütün bu dertlerden kurtuldum. Aynı zamanda direksiyondan da kumanda edebiliyorum. Yakın bir zamanda işlemleri paylaşırım.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cem tesekkur ederim demekki oluyor aparat araciligi ile bu arada iphone icin deck cikis yapan aux cihazlari var onlar ile aux en kaliteli cikisi alabilirsiniz kabloda onemli ama aux ta cok onemli degil

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    Direksiyondan kumanda için ayrı bir aparat alman geekiyor bendeki model ekranlı oldugu için bütün listeyi görebiliyorum....

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada cem bluetooth ile muzik dinlerken direksiyon kumandan calisiyormu rehber aracin ekraninda gorulebiliyormu

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı turgut_A tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    2008 model r56 aracım var sadece track dinleyebiliyorum aux çıkışınıda direksiyondaki kumandadan kontrol edemiyorum
    Bilgilendirme amacli olarak:
    AUX baglantisi siradan bir mikrofon baglantisidir aslinda. Hicbir komut almaz veya vermez. Sadece sesi aldigi gibi iletir. Haliyle kullandiginiz kablonun kalitesinin yaninda kullandiginiz oynatici cihazin (mp3 player vs..) ses cikis gucu de cok onemlidir. Genelde insanlar oynaticinin sesini sonuna kadar acip teypten kisip acmayi tercih ederler ama bircok mp3 player vs son seste, sesin kalitesinde bozulma yapar..

Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Her sey iphone icin androide bir sey yokmu yaw

Burak bende uyuz oluyordum sadece Apple destegine ama mp3 calan Boost aldigim icin en bastan cokta aratmadi Android destegini (en azindan bu konuda..). Gerci MINI Connect destegini isterdim..

Su anki MINI'mde Visual Boost var ve USB Girisi oldugu icin 8 GB'lik bir Memory Stick kullaniyorum. Bir Flash Bellegi direksiyondan da kontrol edebiliyorsunuz. iPod'um varken bile hic arabama baglamadim, kablo karmasasi yaratiyordu.. CD taktigimi da pek bilmem. Belki 2 kere takmisimdir.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Aslı 35CSS17 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    mınılerde bluetooth sabıtmı
    Hayir degil..

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    mınılerde bluetooth sabıtmı

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    ben parrotu (mki9200) yurtdışından ucuz almış olmama rağmen tavsiye etmiyorum. ses kalitesi düşüyor hele usb den dinlerken daha çok düşüyor bluetooth bağlantısı yine idare ediyo

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    bluetooth ıle hıc baglanmadım arabada varmı kı acaba

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Bu arada cem bluetooth ile muzik dinlerken direksiyon kumandan calisiyormu rehber aracin ekraninda gorulebiliyormu

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Her sey iphone icin androide bir sey yokmu yaw

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    iphone kit kullanıyorum en guzelı baglıyorum telefonu mınının ekrandan sarkıları secıyorum ses te perfect artı olarak telefonda şarj oluyor daha nolsun

Bir yorum yaz:

• cemeskiyurt
    yanıtladı
    İlk önce tavan lambasının oradaki yerlere denedim acaip cizirti yaptı ve karşıya ses gitmedi daha sonra ayna nın sol tarafına dogru tavan a sıkıstırdım öle oldu şu anda hiç bir sıkıntı yok

Satış olarak firmam yapmıyor ama bu konuda AKTEPE SOUND dan destek alabiliriz satış ve montaj konusunda

Aslı Cem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cem eger kullaniyorsan bir sorum olucak....
    mikrofon konumunu tavan lambasinin icindeki yere mi yerlestirdin yoksa disarda mi?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X