Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sürekli Bobin Arızası

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Sürekli Bobin Arızası

    Öncelikle Herkese Merhabalar . Aracım 2011 model r56 Cooper s 110.000 km de.

    Şuan bir kaç sıkıntım var.Nasıl Çözebileceğim konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var

    1- 3 ay içerisinde 3 kere farklı bobinler arıza verdi.Her arızada sadece arızalı bobini değiştirdim.Komple bobinlerin 4üde aynı andamı değişmeliydi sizce?

    2- 1Hafta boyunca yüksek Emisyon değeri Arızası verdi. sonra aracı biraz sıkıştırıp gazlayınca 1 Hafta sonra kendisi arızayı sildi.

    Sürekli bobin arızası sebebi vermesin diye 4 adet bobin sipariş edip hepsini aynı anda değiştireceğim fark olmasın diye ve Bujilerimi değiştireceğim.

    Yakıt pompasından kaynaklı bir sorun olabilirmi aracımdaki veya sizin fikirleriniz ve deneyimlerinizde gözden kaçırdığım bir durum olabilir mi?.


    şuan bobin ve buji siparişi vereceğim. Bujiler BERU - Borinler DELPHİ marka. Bunlardan yana sıkıntı olurmu sizce?

    Yardımlarınız için Şimdiden teşekkürler.İyi forumlar

    #2
    1- Tabiki hepsi birden değişmeliydi.

    2- Beru dan uzak durun.Bujileri ngk iridyum alın , bobinler orj delphi ise alabilirsiniz.Ama netten bulduysanız çakma da olabilir onun yerine citroen servisine gidin v7594937 bosh bobin fiyatı sorun , fiyatı delphi aynı veya yakınsa kesinlikle bosh'u alın.
    En son düzenleyen Yiğit G.; 09-11-17, 14:20.

    Yorum Yap


      #3
      değiştirilen bobinler tekrar arıza verdimi ? değişimde orjinal bobinmi kullandınız ?

      orjinal bobin dışında kesinlikle kullanmayın. ben bmw 335i bobinine geçtiğimde yan sanayi bobin almıştım ve bir süre sonra 2 bobin arıza verince iade ettim. eski orjinal bobinleri takınca sorun kalmadı. bende orjinal 335i bobini alıp taktım bir daha sorun yaşamadım. buji olarak NGK tavsiye ederim.
      34 NAD 99 '06 JCW
      34 AR 3221 '11 JCW
      34 EK 391 '09 MCS

      Yorum Yap


        #4
        Bobinleri NGK aldım.acaba çakma olabilir mi.fiyatı uygun aldım.alo parça.com dan aldım.sabah ilk işim beru bujileri iptal edip ngk iridyumdan alacagım.hatta güvendiğiniz bir internet sitesi varsa bende oradan alabilirim.

        Yürüyen kısımdada trw marka balata aldım on arka.disk te textar ve ferodo arasında kaldım. Eğer bir whatsapp grubu varsa benide alırmısınız. Çok soracak sorum oluyor. Ben yeni mini ci oldum .)

        Yorum Yap


          #5
          Bobin sorununu ben de yasadim ve tek tek degistirme hatasini ben de yaptim. Bizim araclarda hepsi birden degismesi en sagliklisiymis. Bu arada yuksek basinc pompasina baktirmanizi oneririm benimkinde pompadan dolayi sorunlar olusmustu


          Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

          Yorum Yap

          Hazırlanıyor...
          X