SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Iyi aksamlar arkadaslar 2008 model r56 cooper s e sahibim telefonu bluetooth ile bagl
Çöküş
X
-
Iyi aksamlar arkadaslar 2008 model r56 cooper s e sahibim telefonu bluetooth ile bagl
2008 olup bluetooth olanlar var fakat. Konuyu acan arkadasin teybinde gordugum kadariyla bluetooth ozelligi yok. Bluetooth olan modellerde mode yazan tus yerinde donen bir tus var diye biliyorum. Yanlisim varsa duzeltin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
sonradan takilan bt aparatlari var, hatta bir arkadasim kullaniyor son derece memnun. o sekilde bir cozume gidebilirsinizdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersonradan takilan bt aparatlari var, hatta bir arkadasim kullaniyor son derece memnun. o sekilde bir cozume gidebilirsinizsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende kullanıyordum Vj'de harici BT, çok da memnundum.
Yorum Yap
-
Aslı sariii tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNerden temin edebilirim marka model onerebilir misinsigpic
Yorum Yap
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterParrot mki9200 idi sanırım. Tam emin değilim ama. Araştırmakta fayda var sürekli modeller yenileniyor.
Yorum Yap
-
Aslı sariii tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki ben de arastirayim bir de soyle bir ilginclik var direksiyonun üzerinde telefon acip kapatma tuslari var hicbir sekilde kullanilmiyor degisik geldi gerci araba hakkinda pek bilgim yok
En güzeli üzerine bi çarpı işareti koyup,araba kullanırken telefonla oynamayın mesajı vermek.☺☺[emoji23]
Nokia 3310 ile Gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTelefon paketi kapsamayan arabalarda bir işe yaramıyor o tuş,bendede öyle.
En güzeli üzerine bi çarpı işareti koyup,araba kullanırken telefonla oynamayın mesajı vermek.☺☺[emoji23]
Nokia 3310 ile Gönderildi
Yorum Yap
-
Bendede parrot var çok memnunum araçla uyumlu yanlız o tuşlar gene işe yaramıyor ya sesli cevap ile açıyorsun yada küçücük bir kumandası var ona basarak kullanıyorsun
Minide standart bluetooth telefon iletişimi 2015 den sonra var diye biliyorum öncesine ekstra eklenebiliyordu ama bu alet çok iyi cep telefonunda ki müzikleri çalmaktan rehberini düzenlemeye kadar her işi yapıyor...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap