Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yazilim &intercooler & turbo
Çöküş
X
-
Aslı erenhicusenmez tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe cekti panda beeeeee ))))
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Birde uzun sureye yayıp yapınca cepten giden anlaşılmıyor.. Ben geçen gün bu 9 ay süresince araca yaptıklarımı kagıda döktüm fiytları ile hesapladım topladım şok geçirdim görünce.Bir adet R53 alacak para gitmiş.E şimdi o parayı eklesem üstüne 90 küsüre satmam lazım aracı imkansız.Yani harcanan yarısı rahat havaya gidiyor.
Yorum Yap
-
Aynen yiğitcim çok haklısın ben de ilk hali 56 için yaklaşık işçilik hariç 45.000 civarında harcamıştım Söktükten sonra 33.000 TL topladım geriye o zaman anladım hayatın. Şu anda buna aldığımdan beri 40.000 harcamışım ama gözle görülürkoltuklar haricinde bir şey yok ne yazıkki sesli güldüm
Yorum Yap
-
en guzeli hic hesaplamamak kerem 5 minisine harcadigini toplayinca agaoglundan 2+1 daire aliyor hahahadoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren guzeli hic hesaplamamak kerem 5 minisine harcadigini toplayinca agaoglundan 2+1 daire aliyor hahaha
Aslında ben hesapladım, tek tek kalem kalem tuttum maliyetleri fiyatları.
Ama işçilik kısmında bazı hatalar ve ihtiyaçtan ötürü yeni yeni parçaları eklemek zorunda kaldık proje devam ederken.
Yalan yok, son proje de (gtx28 projesi) 30 hesapladım. 55'e bitti.
Oil-cooler (fiyatı tam hatırlamıyorum)
Yazılım için ekstradan +350 €
Manifold ve egsoz hedeflediğimden 2000 daha pahalı tuttu.
Başlangıçta kullandığım turboya uygun manifold'da zorlandığımız için GTX28'e döndük aradaki fiyat farkı 1250 $'dı.
falan filan
Ama şunu da belirteyim. Bende cooler filtre vs hazırdı önceki setupdan. Hortumların çoğu hazırdı. Bujiler falan hazırdı.
Yani bugün sıfır bir araca bahsettiğim yapılsaydı takriben 75.000-80.000 TL arasında bir para gider herşey dahil1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahah
Aslında ben hesapladım, tek tek kalem kalem tuttum maliyetleri fiyatları.
Ama işçilik kısmında bazı hatalar ve ihtiyaçtan ötürü yeni yeni parçaları eklemek zorunda kaldık proje devam ederken.
Yalan yok, son proje de (gtx28 projesi) 30 hesapladım. 55'e bitti.
Oil-cooler (fiyatı tam hatırlamıyorum)
Yazılım için ekstradan +350 €
Manifold ve egsoz hedeflediğimden 2000 daha pahalı tuttu.
Başlangıçta kullandığım turboya uygun manifold'da zorlandığımız için GTX28'e döndük aradaki fiyat farkı 1250 $'dı.
falan filan
Ama şunu da belirteyim. Bende cooler filtre vs hazırdı önceki setupdan. Hortumların çoğu hazırdı. Bujiler falan hazırdı.
Yani bugün sıfır bir araca bahsettiğim yapılsaydı takriben 75.000-80.000 TL arasında bir para gider herşey dahil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar hesap hatası yapmıyorum değil mi burayı yeni okudum çarpıntı geldi İntercooler + dp + dv + kutu içi filtre +yazılım 5.000 TL Sonra noluyoda bu iş evrim geçirip 50-60 binlere gidiyor yoksa bende mi öyle olucam bak fenalaşıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar hesap hatası yapmıyorum değil mi burayı yeni okudum çarpıntı geldi İntercooler + dp + dv + kutu içi filtre +yazılım 5.000 TL Sonra noluyoda bu iş evrim geçirip 50-60 binlere gidiyor yoksa bende mi öyle olucam bak fenalaşıyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...DEV-20-Projectdoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Valla benim aracada düşünüyorum bu upgrade'i vakti geldi artık . 0 forge intercooler sahibinden ilanında 3150 TL - FORGE DV 1150 - Birde soft yazılım için tam bilmiyorum ama tahminen 1500 TL vardır 4800 gibi bir rakam çıkıyor. Michlen pilot sport 4 adet lastik 3000 TL . Birde yeni balata, buji - ateşleme bobin değişimi yapıcam. Benim kafadan 10.000 TL harcamam lazım Bunu yapıcağıma arabayı satsam mı diyorum sonra ilanlara bakıyorum ne alınır diye abi hiç bir araba mı güzel gelmez anlamadım gitti beğenemiyorum. 200K lık araca bile değişesim gelmiyor miniciğimi.
Yorum Yap
-
Benim sahsi fikrim en guzel setup guzel bi hybrid turbo, forged piston ve kollar, vs vs. Obur turlu fantezi olur diye dusunuyorum maddiyatini gectim manevi olarak ustanin pesinde dolanmak ve keyfini beklemek zor is , hazir al tak guzel turbolar var. Franken F21P guzel duruyor. Citirdan kapak porting+egzantrik, forged internal, bu tip bu turbo 300 den assagi cikarmamali. Maliyet olarak Forged islemi 10 civari diye dusunuyorum, kapak+egzantrik 5 tl duz hesap, turbo 1200usd+kargo ya da bi amerika ziyareti, ve stage2 deki parcalar
Yorum Yap
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterproje konusunun linkini atiyorum, ilk sayfada birakma ama. 8. sayfalarda baya guzellesiyor konu
http://www.miniclubtr.com/forums/sho...DEV-20-Project
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa şu anda Şubattan bugüne 25 binlik oldum[emoji23] Linkide okudum hemen kapattım bir dahada okumam okursam 50 binlik olucam çok net[emoji21]
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen susuyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Savago35 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelim sen susma kurban olayım noluyosa sen susuyosun die oluyo[emoji23]
Dedim sana agir agir diye sende benim gibi tezcanlisin hemen olsun istiyorsun. Dipsiz kuyu bu isler. Citirdan r53 harcayana kadar durmak yok ! Daha yapcak cok is var madem actin kesenin agzini ? [emoji16]
Yorum Yap
Yorum Yap