Merhaba öncelikle kusura bakmayın forumda bulamadım veya gözümden kaçtı konuyu buruya açma isteği hissettim. 2014 coopers aracımdaki gizli özellikkleri merak ediyorum varmıdır. varsa şahet nerede yaptırabilirim birde görüntülü ekranda tek navigasyon yok ancak yurd dışındaki araçlarda gözlemledim var . Bizde de yazılımla yükletebiliyormuyuz.Yoksa gizli özelliklerden açtırabiliyormuyuz . Konu ile ilgili deneyimli ark. bilgi bekliyorum .Şimdiden teşkkür ederim
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Merhaba 2014 model coopers aracımın gizli özellikleri varmıdır ?
Çöküş
X
-
aynen serkan gorunce yazicaktir. kendisi bu kodlamalari ve gizli ozellik acma islemlerini yapiyordoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
-
Aslı Madforester tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMerhaba öncelikle kusura bakmayın forumda bulamadım veya gözümden kaçtı konuyu buruya açma isteği hissettim. 2014 coopers aracımdaki gizli özellikkleri merak ediyorum varmıdır. varsa şahet nerede yaptırabilirim birde görüntülü ekranda tek navigasyon yok ancak yurd dışındaki araçlarda gözlemledim var . Bizde de yazılımla yükletebiliyormuyuz.Yoksa gizli özelliklerden açtırabiliyormuyuz . Konu ile ilgili deneyimli ark. bilgi bekliyorum .Şimdiden teşkkür ederim
Yorum Yap
-
Merhaba
Navigasyon için alen abinin de dediği gibi harici donanıma ihtiyacınız var bu nedenle sadece yazılım ile navigasyon eklenemiyor ne yazıkki.
Bunun dışındaki aracınızın diğer gizli özellikleri açılabilir. Açılabilen özelliklerden bazılar şöyle;
Kumanda ile cam/sunroof açılıp kapatılabilmesi
Kumanda ile kapıları açtığınızda, aracın dış ışıklarının isteğinize göre yanması (karşılama ışıkları)
Follow Me Home özelliği (Aracınızın kumandası ile karanlık otoparklarda farlarınızı uzaktan yakabilirsiniz)
Uygulama videoları ve tüm özellik listesi hakkında detaylı bilgiyi http://www.minicoding.net/ adresinden edinebilirsiniz.
Yorum Yap
-
Aslı ANIL_53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster2009 ONE da mevcut gizli özellik varmıdır ?
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyrica araclarimiz ucabiliyor bu da gizli bir ozellik ama biz soylemiyoruz kimseye Hatta @kekuti arkadasimiz bir kere denemisti- 34 KS 1309 2014 cooper S
- 34 TM 8031 2006 GP
- 34 BKS 90 2009 JCW- (DEV20) Project 400+
- 34 NOS 33 2003 Cooper S
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAyrica araclarimiz ucabiliyor bu da gizli bir ozellik ama biz soylemiyoruz kimseye Hatta @kekuti arkadasimiz bir kere denemisti
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster@kekuti arkadaşımızın aracının en gizli, hiç görülmemiş özelliklerini açtık ahahahhahahaha
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaska ozellikler de var ama sagliga zararli oldugundan acmiyoruz
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraçtığımız çok gizli bir özellik sayesinde @kekuti arkadaşımız komutanlığa yükseldi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahah bak bunu kacırmısım )
Yorum Yap
Yorum Yap