Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Yağ ve Su seviyesi Hakkında

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Yağ ve Su seviyesi Hakkında

merhaba,
    Aracıma 0-30 castrol yağ koyuldu özel bir serviste şimdi yağına baktım seviyenin biraz üstünde gibi geldi bana ve motor soğutma suyuda max seviyesinden 2-3 parmak ustte bununla ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim bu durumların bir zararı olurmu, şimdiden teşekkür ederim herkese

Aslı tdcan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    merhaba,
    Aracıma 0-30 castrol yağ koyuldu özel bir serviste şimdi yağına baktım seviyenin biraz üstünde gibi geldi bana ve motor soğutma suyuda max seviyesinden 2-3 parmak ustte bununla ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim bu durumların bir zararı olurmu, şimdiden teşekkür ederim herkese
    yağ çubugunun fotosunu görsek aslında fazlasına daha rahat karar verebiliriz ancak su seviyesi için 4 parmak çok fazla bence içeride oluşan su buharı kapak başta olmak üzere diğer yerlerede zarar verebilir sonuçta belli bir genleşme alanı bırakmışlar max yazılan yerin amacı o fazla dolupta biyerlere zarar verebilir .
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

su seviyesi banada fazla geldi. su hattında aşırı basınca neden olabilir ve bir çok parçaya zarar verebilir.
      34 NAD 99 '06 JCW
      34 AR 3221 '11 JCW
      34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        yağ çubugunun fotosunu görsek aslında fazlasına daha rahat karar verebiliriz ancak su seviyesi için 4 parmak çok fazla bence içeride oluşan su buharı kapak başta olmak üzere diğer yerlerede zarar verebilir sonuçta belli bir genleşme alanı bırakmışlar max yazılan yerin amacı o fazla dolupta biyerlere zarar verebilir .
        Cevaplar için teşekkür edrim, bu akşam çekip koyacağım fotoğrafları, su değişimi gerekirmi daha önce su değiştimi bilmiyorum ve şırınga yardımıyla çekeyim mi suyu, özel servisi arayıp sorduğumda motor sıcakken su daha aşağıda olur dedi yağı ise bilerek biraz fazla koydum sen uğraşma diye dedi neden dediğini anlayamadım sanırım aracın yağ eksilttiğine varsayarak böyle birşey yapıyor yağ çok yeni olduğu için çubukta tam belli olmuyor zaten çok sulu geliyor bana en iyi yağ seviyesine bakma şekli nasıl olmalıdır biraz yurüyüp 5 dakka bekleyip mi bakmalıyım yoksa en son sabah yürümüştü sonrasında bakmalımıyım,
        teşekkürler şimdiden

Yorum Yap

Yag eksiltme problemi olabiliyor, ama bunun icin fazladan yag koymak iyi bir taktik degil bence ya
          doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
          2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
          3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
          4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
          5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
          6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
          7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
          8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
          X