Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2010 R56/57 Navigasyon hakkında
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBmw europe roadmap dvd si tr iceriyor diye biliyorum. Bir dvd temin edip size ulastirayim. Onur sanada veriyim ayni dvd yi bir dene bakalim bmw de
Sent from my iPhone using Tapatalk
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBmw europe roadmap dvd si tr iceriyor diye biliyorum. Bir dvd temin edip size ulastirayim. Onur sanada veriyim ayni dvd yi bir dene bakalim bmw de
Yorum Yap
-
Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDeneyen oldu mu dvd yi
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGorusemedik ki hala görüşsek belki deneyen olacak
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı Hendrix tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHeheh ben arada yazarim buraya deneyene kadar siz 😝😝
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterebay 'de çok denk gelmiştim zamnında birine lazım olmuştu BMw nun Z4 leri ve sanırım X3 lerle aynı dvd yi kullanıyor mini fakat alırken dikkat etmeniz gereken bölge bölge ayırıyor , bu arada fiyatları da 50 60 usd birşeydi 600 euro falan değil yani
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEurope east 2015-2 dvd tr iceriyor
Yorum Yap
-
Aslı ceyhun737 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAraçta genelde spotify dan müzik dinlerim ve usb den bağlayınca bu şekilde tüm spotify ekranı direk ekrana yansıyor aynı zamanda çalma listesindeki parçaları da ekranda seçip hiç telefonla uğraşmadan çalabiliyorsunuz
Yorum Yap
Yorum Yap