Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

yay mevzusu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• AYN Auto
    yanıtladı
    r56 kasaların helezon yayları hepsi aynıdır

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    Aslı AYN Auto tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracın süspansiyon sisteminin en can alıcı parçalarından biri olan helezon yayları iyi ve kalite bir marka tercih etmek en doğru seçim olacaktır .
    r56 cooper ve cooper s yayları arasında bir fark yoktur.
    Mini one la da aynimidir?

Bir yorum yaz:

• AYN Auto
    yanıtladı
    Aracın süspansiyon sisteminin en can alıcı parçalarından biri olan helezon yayları iyi ve kalite bir marka tercih etmek en doğru seçim olacaktır .
    r56 cooper ve cooper s yayları arasında bir fark yoktur.

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    yanıtladı
    Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çin malı yayların arabaya zararı büyük, bu yayları takarsanız ilerde yürüyende problemler ile karşılaşacaksınız, tavsiyem yay takmamak ama takacaksanız H&R Eibach Sparco gibi kaliteli bişeyler alın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Tesekkurler o markalarada bakiyim

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Aslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aracıma yay almak istiyorum istemesi guzelde yaylar cok pahali ancak malum sitede uygun fiyata sifir urunler var. Ornegin h&r sifiri 600 lirayken 200 lirayada sifir yay var. Ben bu 200/liraya olan yayi taksam bana zarari ne olur? Veya biraz daha orta sinif kullanabilcegim bi yay markasi varmi?ayrica coopers yaylari coopera uyarmi? Aracim r56 cooper elinde spor yay olan vars iletisime gecsek super olur
    Çin malı yayların arabaya zararı büyük, bu yayları takarsanız ilerde yürüyende problemler ile karşılaşacaksınız, tavsiyem yay takmamak ama takacaksanız H&R Eibach Sparco gibi kaliteli bişeyler alın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• ycanciftci
    bir konu başlattı yay mevzusu

yay mevzusu

Aracıma yay almak istiyorum istemesi guzelde yaylar cok pahali ancak malum sitede uygun fiyata sifir urunler var. Ornegin h&r sifiri 600 lirayken 200 lirayada sifir yay var. Ben bu 200/liraya olan yayi taksam bana zarari ne olur? Veya biraz daha orta sinif kullanabilcegim bi yay markasi varmi?ayrica coopers yaylari coopera uyarmi? Aracim r56 cooper elinde spor yay olan vars iletisime gecsek super olur
Hazırlanıyor...
X