Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
yay mevzusu
Çöküş
X
-
Mini one la da aynimidir?Aslı AYN Auto tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracın süspansiyon sisteminin en can alıcı parçalarından biri olan helezon yayları iyi ve kalite bir marka tercih etmek en doğru seçim olacaktır .
r56 cooper ve cooper s yayları arasında bir fark yoktur.
Bir yorum yaz:
-
Aracın süspansiyon sisteminin en can alıcı parçalarından biri olan helezon yayları iyi ve kalite bir marka tercih etmek en doğru seçim olacaktır .
r56 cooper ve cooper s yayları arasında bir fark yoktur.
Bir yorum yaz:
-
Tesekkurler o markalarada bakiyimAslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇin malı yayların arabaya zararı büyük, bu yayları takarsanız ilerde yürüyende problemler ile karşılaşacaksınız, tavsiyem yay takmamak ama takacaksanız H&R Eibach Sparco gibi kaliteli bişeyler alın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Çin malı yayların arabaya zararı büyük, bu yayları takarsanız ilerde yürüyende problemler ile karşılaşacaksınız, tavsiyem yay takmamak ama takacaksanız H&R Eibach Sparco gibi kaliteli bişeyler alınAslı ycanciftci tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracıma yay almak istiyorum istemesi guzelde yaylar cok pahali
ancak malum sitede uygun fiyata sifir urunler var. Ornegin h&r sifiri 600 lirayken 200 lirayada sifir yay var. Ben bu 200/liraya olan yayi taksam bana zarari ne olur? Veya biraz daha orta sinif kullanabilcegim bi yay markasi varmi?ayrica coopers yaylari coopera uyarmi? Aracim r56 cooper elinde spor yay olan vars iletisime gecsek super olur 
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
yay mevzusu
Aracıma yay almak istiyorum istemesi guzelde yaylar cok pahali
ancak malum sitede uygun fiyata sifir urunler var. Ornegin h&r sifiri 600 lirayken 200 lirayada sifir yay var. Ben bu 200/liraya olan yayi taksam bana zarari ne olur? Veya biraz daha orta sinif kullanabilcegim bi yay markasi varmi?ayrica coopers yaylari coopera uyarmi? Aracim r56 cooper elinde spor yay olan vars iletisime gecsek super olur
Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: