Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Hem sorgu,hem yardım (Antalya)

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Hem sorgu,hem yardım (Antalya)

Arkadaslar merhaba,
    Eskı bır forum uyesı olmama ragmen yaklasık 1 senedır aktıf degıldım (arabamı satmamdan dolayı)

Sımdı tekrar durumu toplayıp r56 ya yoneldım.
    Antalyada 35 cpr plakalı kırmızı r56 baya hosuma gitti. Sizin bildikleriniz nelerdir ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1903743/detay/
    Sahibinden ilanı..

Ayrıca bu arac gercekten alınacak bir aracsa, Antalyaya gelıp alacagım. Bana servis , bulundugum yerden nasıl gidecegim konusunda yardımcı olabılecek arkadaslar arıyorum.
    Umarım zaman ayırabılecek arkadaslar vardır.

Yardimci olabilecek en iyi insan Nihattir.

Nihat abiye pm atarsaniz, detayli yardimci olabilir. Bende jet01i antalyadan aldim ve babam boyle yardim etmezdi
    Nick ; NHT39
    1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
    2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
    4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
    5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Nihat abi bu isi cozer bana da zamaninda bir jant meselesi icin cok yardimci oldu sagolsun...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
      doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
      2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
      3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
      4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
      5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
      6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
      7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
      8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

GereKEN YAPILDI

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          GereKEN YAPILDI
          Adamin hammaddesisin sen
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Yarın ilk iş olarak araç sahibiyle irtibatlaşıp aracı görmeye gideceğim inceledikten sonra almaya niyetli arkadaşımıza gel veya gelme diyeceğim bu arada aklına benim eski araç olan nht39'u soktum nihayetinde navigasyon harici herşey mecvut ısıtmalı koltuklar bi-xenon vs bakarsınız onu verir göndeririz manisaya

Yorum Yap

GereKEN YAPILDI
              Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Adamin hammaddesisin sen
              Yarın ilk iş olarak araç sahibiyle irtibatlaşıp aracı görmeye gideceğim inceledikten sonra almaya niyetli arkadaşımıza gel veya gelme diyeceğim bu arada aklına benim eski araç olan nht39'u soktum nihayetinde navigasyon harici herşey mecvut ısıtmalı koltuklar bi-xenon vs bakarsınız onu verir göndeririz manisaya
              Adam superman!
              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Şimdi görüştüm randevulaştık öğlen servisimde gidip görüşeceğim bilgilerinize

Yorum Yap

Şimdi görüştüm randevulaştık öğlen servisimde gidip görüşeceğim bilgilerinize
                  Ailecek severek izliyoruz adamsın
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Canımsın abim benim

Yorum Yap

Nihat tebrik ederim seni. Şehir dışından araba almış birisi olarak yaptığın iyiliği çok iyi anlıyorum. Benim senin gibi bir fırsatım olmadı. Gidip karpuz seçer gibi aldım geldim. Çok şükür herşey konuşulduğu gibi çıktı ama öyle olmasaydı boşa gidecekti emekler.

İşte bu sebeple forumun yayılması ve mümkünse 81 ilden tanıdıklarımızın olması gerçekten çok önemli.
                      sigpic

Yorum Yap

Bıraz gecte olsa konuma gerı donebıldım. Forumdan Nihatın numarayı bulup aradım valla sagolsun kendi işi gibi kosturdu
                        Dediğiniz kadar varmış

Buarada aracla ılgılı buradakı arkadaslarında fikrini almak isterim. Nihat fotografları cektı yukleyecek sıteye. Sizlerin fikir ve onerılerını alırsak Tekrardan Mini sahibi olacagım..

Yorum Yap

herkese selamlar aşağıda fotolarda da görüldüğü üzere bugün gidip yerinde gördüm arabayı bilerek fotoları yükledim ki siznde görüşlerini alıp yolumuza öyle devam edeli dedeim araç 2009 49.500den 47.000 e kadar indirdim başka da inmiyor yorumlar sizden

Yorum Yap

Birde su arıza ısıgını neden yakmıs olabılır basıma ıs acarmı acmazmı bıraz detaylı bılgı alabılırsek super olur Bugun karar verırsek hızlıca harekete gecıyorum artık.

Yorum Yap

Kirmizi oldugu icin guzel bir detayli temizlikle kendini gosterir arac, ancak sahsi fikrimi sorarsaniz R56 mercek far olmadan kendini gostermiyor. Asagi yukari 4.000tl gibi bir masraf o da... Konusulan rakamin uzerine ekleyip dusunurdum ben olsam, yani 51.000 tl.
                              Hulkinin 3 ay once 58.000tlye sattigi arac, 2008 model 44.000kmdeydi ve boyasizdi. Uzerinde de bugun degeriyle asagi yukari 6.000 tl masraf yapan jcw body kit ve jcw r112 jant vardi. Gerci aylar gectikce mini piyasasi da yukseldi ama onunla kiyasladigimda ya biz arabayi cok ucuza verdik, ya da kirmizi renk biraz masrafli oluyor
                              Kendim alcak gibi hesapladim tabi ben, uzun yillar binmeyi dusunuyorsaniz aradaki rakam farklari gormezden gelinebilir...
                              Nihat abi birkez daha ellerine saglik bu arada...
                              doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                              2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                              3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                              4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                              5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                              6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                              7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                              8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X