Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

r56 egsoz

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

r56 egsoz

motor çok ısındığında egsoz sport moddayken patırdama yapmıyor bu normal midir?

Aracın üzerinde başka bir modifiye işlemi bulunuyor mu?
    Downpipe gibi ??
    Volkan USER
    34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
    [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aynen iskender downpipe mevcut

Yorum Yap

R56 larda patırdama yapması normaldır dp olmazsa bıle yapıyor ki; dp olunca dahada fazla yapar normaldır.
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

ben yapmamasını soruyorum

Yorum Yap

Aslı 16bus34 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            ben yapmamasını soruyorum
            Hopp yol yorgunluğuma say bunu ters görmüşüm kusura bakma ,valla bence normal bişe değildir çünkü çatara patarası eksik olaz r56 nın
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

hahaha ne kusuru valla bende anlamadım çok zorladığım zaman arabayı bi 5 dk falan patlatmıyo sonra düzeliyor

Yorum Yap

Fuel cut yaptigi zaman patlatmayi sagliyor. Devamli sıkıstırdıgınızda orjinal egsozda dediginiz gibi patlatmayi kesebilir. Ama sonrasinda duzelir.
                Problem degil, korkulacak birsey yok. Zaten dun caddede omumden gectiniz, catara patara patlatiodu
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Zaten dun caddede omumden gectiniz, catara patara patlatiodu
                  hahaha ...
                  Volkan USER
                  34 BCS 55

[FONT=Comic Sans MS]34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"[/FONT]
                  [FONT=Comic Sans MS]34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"[/FONT]

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Fuel cut yaptigi zaman patlatmayi sagliyor. Devamli sıkıstırdıgınızda orjinal egsozda dediginiz gibi patlatmayi kesebilir. Ama sonrasinda duzelir.
                    Problem degil, korkulacak birsey yok. Zaten dun caddede omumden gectiniz, catara patara patlatiodu
                    hahaha aynen dün patlattım biraz çok sağolun bilgi için korkulacak bişey yok ozaman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X