Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

ABS-DTC-Lastik basinc uyarisi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

ABS-DTC-Lastik basinc uyarisi

Arkadaslar merhaba, gecen haftasonu aracimin on fren balatalari azaldigi icin degistirttim. Ama aradan 3 gun sonra ekranda ABS DTC ve Lastik basinc sensoru ayni anda yanmaya basladim. Kapattim actim gecti, sonar 3-4 defa daha yandi, yeniden ustama gittim, bilgisayara bagladik ABS sensoru degismeli dedi. Ama once bir temizledi yeniden takti, yine 3-4 gun uyari vermedi, bugun ne yazikki yine yandi. Illa ABS sensorunu degistirmeli miyim? Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim

O kablo sanırım 15 euro filan gibi birseydi hatta Aren arkadasımızda da zamanında aynı problem olmustu daha detaylı bilgi verir.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Değiştirmenizde bir problem olmaz.
      Maliyeti çok olan bir parça değil. Ama 15 €'dan biraz pahalı olması lazım.

Temizlemek verimli olmayabilir..
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Başıma gelmiş bi olay bu benimde bahsedilen kabloyu değişince sorun kalmadı ama 15 euro değilde 220 tl ödedim kablo+1lt yağ
        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Malesef, parca ucuz bisey degil R56'da 300TL civari. R53lerde OEM urunler varmis 10Euro civari. AYN Oto'nun goruslerini de alabilir miyim

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
          X