Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

yag lambasi sorunu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

yag lambasi sorunu

Öncelikle merhabalar foruma yeni üye oldum 2009model cooper s sahibiyim aracı aldığımda üstünde john cooper performans kiti ve eksozlariyla geldi arka ve ön amblemleri tedarik ettim ve taktım birde şerit çektim ankarada oturuyorum , soruna gelicek olursak benden önceki sahibi aracın motorunu yakmış(bozmuş alev almamış) ve yeniden yaptırmış ben aldığımda hpfp(yüksek basınçlı yakıt pompası) ndan dolayı kronik titremeyi yapıyordu yaptırdım şimdi ise arabayı çalıştırıyorum 200u geçiyor bir sorun yok fakat yavaşlayıp ışıkta falan durduğumda yağ lambası yanıyor hareket edince sönüyor yine durunca tekrar yanıyor sebebi nedir lamba rengi kırmızı araç yağ eksiltmiyor yağ alt ile üst çizginin tam ortasında eksik mi acaba yada değişmesi mi gerekli yardım lütfen? Konuyu yanlış yere açtıysam taşırsanız sevinirim
    En son düzenleyen kopispis; 30-05-14, 18:14. Sebep: duzeltme ekleme

Servisimiz AYN Auto konuyu gördüğü an size cevap verecektir.
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Teşekkür ederim ankarada bu sitenin bağlantılı olduğu bir servis var mıdır? Bilen birine emanet etmek istiyorum aracımı

Yorum Yap

Aslı kopispis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Teşekkür ederim ankarada bu sitenin bağlantılı olduğu bir servis var mıdır? Bilen birine emanet etmek istiyorum aracımı
        Ne yazık ki Ankarada yok
        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Geçmiş olsun buna benzer bir sorun bende vardı bikaç yıl önce bakımını yeni yapmıştım arabamın (R53) bir anda yağ lambası yandı kırmızı kırmızı ama baktığımda yağ yerli yerinde duruyordu eksikltme yoktu hatta kirlenmemişti bile sorun yağ müşüründe idi siz bun u kontrol ettirdinizmi acaba yada neler yaptırdınız bu konuda onuda eklerseniz daha iyi olur.
          Ankaradaki servis sorunuza gelince orada bağlantılı servisimiz malesef yok keşke istanbula gelme şansınız olsa sorununuza kalıcı çözümün garantisini verecek şekilde işlemler yapılırdı sponsorumuzda .
          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Ben de tanıdık bir servise götürdüm yağ müşürü değişti değiştiğinde yanma sayısı iyice azaldı değiştirdiğim gün 1 kere yandı hemen söndü bir daha yanmadı sonraki günlerde tekrar tekrar yanmaya başladı anlamadığım şey ise giderken neden yapmıyor da durunca yapıyor salı sabahı aracı deneme amaçlı gazladım spor moda almadan çok kısa bir süre içinde 200e dayandı performansta hiç sıkıntı yok hızlanması turbosu çok iyi yağ pompası mı acaba sorun

Yorum Yap

Ilk dusuncem yag pompasi olabilecegi, ancak Yusuf ve Ahmet ustayla konustum. Yazicaklar size bugun icinde
              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

1) Yag seviyesini kontrol etmek
                2) Seviye normal ise, en basit 2. Secenek yag filtresini kontrol etmek
                3) Eger filtrede de bir sorun gozukmuyorsa (pislik, filtrenin katlanmasi gibi) yag pompasi olma ihtimali one cikiyor.

En kisa zamanda kontrol edilmesi gerekir.
                Bu arada yag filtre kapagindaki O-Ringi de kontrol etmekte fayda var. Eger bu oring dagildiysa, isik yakma problemi olmasi da muhtemel..
                En son düzenleyen Kekuti; 30-05-14, 22:05.
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Teşekkürler Kekuti, ustalar daha net birşey söyleyecektir eminim ben de yakın zamanda sanayiye götürmeyi düşünüyorum sorunu çözersem neyden kaynaklandığını yazacağım

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    1) Yag seviyesini kontrol etmek
                    2) Seviye normal ise, en basit 2. Secenek yag filtresini kontrol etmek
                    3) Eger filtrede de bir sorun gozukmuyorsa (pislik, filtrenin katlanmasi gibi) yag pompasi olma ihtimali one cikiyor.

En kisa zamanda kontrol edilmesi gerekir.
                    Bu arada yag filtre kapagindaki O-Ringi de kontrol etmekte fayda var. Eger bu oring dagildiysa, isik yakma problemi olmasi da muhtemel..
                    Keremin söylediğine ilava yağ filtre kapağı dikkatli birsekilde incelenmeli ve hazneside aynı sekilde incelenmeli en son ihtimal yağ pompası denenmelidir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Aslı kopispis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Şaşmaz da An Oto var . Ankara daki mini sahibi arkadaşlarım çok memnun. Yolunuz istanbul a düşüyorsa tabiki AYN oto.
                      sigpic

Yorum Yap

merhaba, bende AN OTO'ya gittim geçen Ayhan Usta'ya, kendisi baya hakim Minilere Yardımcı olacaktır size.

Aslı gunser tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Şaşmaz da An Oto var . Ankara daki mini sahibi arkadaşlarım çok memnun. Yolunuz istanbul a düşüyorsa tabiki AYN oto.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                        X