iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Plasti-dip spray folyo kaplama Siyah mat
Çöküş
X
-
Bilmeyenler olabilir diye konu acma geregi duydum, yüzyılin icadi bu plasti-dip spray halinde kaplanacak yerlere uyguluyosunuz, sokerken folyo gibi cikiyo. Ayrica yikamada falan atma sokulme gibi bi derdi yok farkli renkleri parlak ve mat olmak uzere mevcut.. siddetle tavsiye ediyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi07 EZB 34 2009 COOPER
34 BS 4508 2011 COOPER S LCI
35 DZU 02 2011 COOPER LCI
Yorum Yap
-
Aslı ulas.ozan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBilmeyenler olabilir diye konu acma geregi duydum, yüzyılin icadi bu plasti-dip spray halinde kaplanacak yerlere uyguluyosunuz, sokerken folyo gibi cikiyo. Ayrica yikamada falan atma sokulme gibi bi derdi yok farkli renkleri parlak ve mat olmak uzere mevcut.. siddetle tavsiye ediyorum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
mat siyah yakışıklı durmuş. plasti-dip ile benimde birkaç denemem oldu. jant kaplama, direksiyon çıtası vs. pürüzsüz olması için çok dikkatli olmak gerekiyor ve katları atarken kurumadan atmamak gerekiyor. en uzun süreli jantlarda kullandım. ancak bir süre sonra yıkamayla, ısıyla vs atmalar başlıyor. özellikle jantlarda en ufak bir çizik alsa yıkana yıkana araya su alıyor ve atmalar başlıyor.
Yorum Yap
-
Aslı ulas.ozan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKesinlikle hayir, folyo yapiskan gibi kalkiyor, youtube a plasti-dip yazip izleyin araba falan bile kaplayani var bununla
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha öncede bu tarz çalısmaları katakunti yapmıştı. Plastidip pratik bir çözüm sizin çalışmanıda başarılı olmuş.
Yorum Yap
-
4eva
Eski gg cabriom komple plastidip sariya kapliydi en begendigim ozelligi kir tutmamasi. Yagmur camur demeden kullandigim halde hala yeni yikanmis gibi gorunurdu hep
34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
Yorum Yap
Yorum Yap