Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Sürücü tarafı yan güneşlik hakkında

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Sürücü tarafı yan güneşlik hakkında

Merhaba arkadaşlar,

Malum, güneş kızgın yüzünü göstermeye başladı. Benim gibi saklama alanları paketi içeriğinden bihaber arkadaşların başına gelebileceği üzere, güneşin yandan yandan yüzümüzü yakmasıyla birlikte, özellikle uzun yolculuklar ızdıraba döneceğe benziyor. Ben harekete geçmek istedim ve yan güneşlik temin etmeye karar verdim. Fakat Borusan'a danışmam akabinde kafam allak bullak oldu. Zaten hazır olan tutamak yuvalarına bu güneşliğin uymayabileceği, tavan döşemesinin değiştirilmesi gerekebileceği konusunda geri dönüş yaptılar.

Çoğunuzun aracında mevcut olabileceğini düşündüğümden sizlere de danışmak istiyorum:
    Soför tarafında yeralan tutamak yuvalarına teferruat çıkmadan yan güneşlik montajı yapılabilir mi? Yapılırsa kaça malolur ve parçayı nasıl temin edebilirim?

Değerli fikirlerinizi bekliyorum.

Herhalde tutamaktan farklı sekilde vıda yerlerı yoktur guneslığin sadece alıp montaj yapılır tavan döşemesinide değişmeye gerek kalmaması lazım
    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Vallaha serkan ben torpidoda yüksek faktörlü güneş kremi bulunduruyorum. Arabanın standart donanımı gibi bisey

Fatih Şahan
      35 FF 198

Yorum Yap

Süper pratik bir çözüm.

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Herhalde tutamaktan farklı sekilde vıda yerlerı yoktur guneslığin sadece alıp montaj yapılır tavan döşemesinide değişmeye gerek kalmaması lazım
          Ben de öyle düşünmek istiyorum. Borusan biraz işi yokuşa sürüyor gibi geldi

Yorum Yap

Bencede degismeye, delmeye, yeni tavana gerek yok gibi geliyor...
            Ama mesela bizim eski modellerde on iki taraftada tutamak yok. Bende senin soledigin aparattan cok istiyorum ama sanirim bize uymasi problemli...

Yorum Yap

Ben forumdaki arkadaşlardan yol göstermek açısından -varsa- sahip oldukları yan güneşliğin (r56 için) vida aralıklarını öğrenmek istiyorum. Böylece aracımdaki kapakların arasındaki mesafeyle bir karşılaştırma yapabilirim.

Yorum Yap

bende yan guneslık mevcut bir kere olsun kullanma geregi duymadım acıkcası
                guzel bir, zindan karanlıgında olmayan cam filmi kullanın bence

Yorum Yap

Ön camlarda cam filmi kullanmayı sevmiyorum. Sanki görüşümü kısıtlıyor gibi geliyor. Bir önceki aracımda film vardı söktürmüştüm bu yüzden.

Sakıncası yoksa yardımcı olması açısından sizdeki güneşliğin vida aralığını yazar mısınız?

Yorum Yap

Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Ön camlarda cam filmi kullanmayı sevmiyorum. Sanki görüşümü kısıtlıyor gibi geliyor. Bir önceki aracımda film vardı söktürmüştüm bu yüzden.

Sakıncası yoksa yardımcı olması açısından sizdeki güneşliğin vida aralığını yazar mısınız?
                    Yarın unutmaz isem eğer ben size ölçü verebilirim
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X