Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Far kapanmamasi ve cam acilmamasi

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Far kapanmamasi ve cam acilmamasi

Merhaba arkadaslar,

Gecenlerde otomatik far hava baya gunesli olmasina ragmen yanikti. Sinyal kolundan kapaliya gecirdim, ama kapanmadi. Farlari bastan actim kapattim, yine sonmedi.

Daha sonra camlari acmaya calistim camlarda acilmadi. Araci yeniden calistirdim sorun gitti.

Sizin de basinizdan boyle bisey gecti mi?

Olabilir MINI kullanirken boyle gecici elektronik aksakliklar olur, cok takilmamak lazim

Camin gecici olarak acilmamasi olayi hemen her MINIcinin basina geliyor. Far olayini ilk kez duyuyorum ama.

Yorum Yap

Yolda giderken benim aracında radyo sesi gitmişti ses gelmiyordu aracı kenara çekip bikaç kez stop edip yeniden çalıştırdım düzelmedi..
      Sonrasında eve gittim 1-2 saat sonra geri kontrol etmek için çalıştırınca düzeldi..
      Cam otomatiğimde birara bozulmuştu bisüre sonra kendiliğinden düzeldi..
      Ilginç bi elektroniği var galiba bu araçların :S

Yorum Yap

Geçici bir arıza olmuş bir voltaj dengesizliği de sebeb vermiş olabilir bu duruma diagnos a baglayip arıza kodları varsa incelenebilir.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum Yap

Böyle durumlarda reset her zaman işe yarar Çok takılmamak lazım.
          sigpic

Yorum Yap

Kislari camin inadi tuttugunda aciyorsun kaloriferi, yapiyorsun icerisini sicak, bir sure unutuyorsun. Sonra bir deniyosun inatci cam calisiyo...
            P.S: isinan bobin genisliyo... :-)
            Offf offf Mini ile bir suru ilginc tamir yontemi buldum.

Wish

Yorum Yap

Yazın da sunroof contaları yapışıyor Contalara da iyi bakmak lazım.
              sigpic

Yorum Yap

Merhabalar, bugün motor arızası verdi sarı renkli olandan Yeniden çalıştırdım ama ışık sönmedi, nedeni ne olabilir?

Yorum Yap

Aslı racerkin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Merhabalar, bugün motor arızası verdi sarı renkli olandan Yeniden çalıştırdım ama ışık sönmedi, nedeni ne olabilir?
                  Makineye baglayıp kodu görmek lazım, hersey olabilir, downpipe olabilir yazılım olabilir eğer bunlar yoksa ancak servis söyleyebilir.
                  LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                  X