Merhaba arkadaşlar, bugun yeni aldıgım vgate odb2 wifi adaptor ile 2009 r56 mcs için baglantı kurdum dashcommand ile biraz inceledim ve aracımın max gucunu 223 hp olarak cıkardı acaba yanls bır hesaplamamı yapıyor ozet gorselı paylasıyorum bıraz yardım ve yorum alırsam cok memnun olurum.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
mcs vgate odb2 ve dashcommand baglantısı
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu uygulamayı kullanan arkadaşşlar vardı yorum yazacaklardır. Ama aracınızda her hangi bir ekleme yapılmmamış ise 223 çıkarması tabilki normal değildir.
bıldıgım sadece orta susturucu ıptalı var bırde ben alta fılıtre taktım ama yazılım vs varmı bılemıyorum. elımdekı cıhazla yazılım tespıt etme sansım varmı ?
Yorum Yap
-
Bu anlık yediği boost ile verdiği bir değer olabilir. Doğru değer değil.
2 araçtada denedim, doğruyu göstermiyor.
Program olarak önerim Android ise, Torque
Iphone ise bu program, ancak HP değerleri doğru değil1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı bylo27 tarafından gönderilmiş Mesajı göstermalesef gokhan kımse cevap vermedı senın dısında
bıldıgım sadece orta susturucu ıptalı var bırde ben alta fılıtre taktım ama yazılım vs varmı bılemıyorum. elımdekı cıhazla yazılım tespıt etme sansım varmı ?
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrta susturucu iptali ve alta filtre ile de onrakam.bulunamaz sendki cihazla yazilim tespiti yapamazsin malesef .o tarz cihazlar gucunden ziyade baska verileri saglikli gormen acisindan daha iyidir
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı bylo27 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevt muhtemelen yanıltıyordur. bugun bir videoda baska bır aracı ınceledık keremc ıle o daha dusuk vermıstı
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
Yorum Yap